KATTY BUYL

Contactgegevens KATTY BUYL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATTY BUYL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATTY BUYL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOMMELSTRAAT 1; 9111; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37726252 (+32-37726252) 37726252 (+32-37726252)

Fax (fax): +32 (64) 427-13-41 +32 (64) 427-13-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATTY BUYL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATTY BUYL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATTY BUYL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATTY BUYL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATTY BUYL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATTY BUYL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATTY BUYL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATTY BUYL
Products information KATTY BUYL

BTW identificatienummer (tax): BE01756683349
Ondernemingsnummer: 8203186035
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 200,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATTY BUYL
(Get full report from official database of BE for KATTY BUYL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATTY BUYL
Addition kinds of activities for KATTY BUYL

262102. Parchment, securites en bankbiljetten | Parchment, securites, and bank note papers
355605. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
28650200. Cyclische organische grondstoffen | Cyclic organic crudes
36510113. platenspelers | Phonographs
50720101. bouten | Bolts
61629902. Leningscorrespondenten | Loan correspondents
73740101. Berekening van de dienst (computer) | Calculating service (computer)

Werken bij KATTY BUYL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATTY BUYL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATTY BUYL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATTY BUYL. Looking for open vacancies in other companies

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • Account manager IT - Direct vast contract! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Vaste Job

    Als commercieel  administratief bediende binnendienst heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers. Je contacteert bestaande en nieuwe klanten actief en probeert diverse services aan te bieden. Vervolgens komt hier ook een deel telefonische prospectie aan bod en volg je zelf de bestellingen en offertes op van A tot Z. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in administratie en volg je diverse orders op. Mede door je commerciële skills heb je invloed op algemene sales en aftersales en behoudt je een belangrijk contact met klanten.

  • tuinarbeider (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DEWITTE STEVEN

    Type: Vaste Job

    aanleg en onderhoud van tuinen

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Bouwvakker (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: SDP Constructies

    Type: Vaste Job

    Je doet afbraakwerken, metselwerken en zorgt voor de bekisting. Dit alles in de ruwbouw.

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van KATTY BUYL in sociale netwerken
Look for responds of KATTY BUYL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATTY BUYL. Laat een reactie achter voor KATTY BUYL. KATTY BUYL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATTY BUYL. Leave a respond for KATTY BUYL. KATTY BUYL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATTY BUYL op de google maps. Adres en contacten KATTY BUYL
Location of KATTY BUYL on the google maps. Address and contacts of KATTY BUYL

Andere gerelateerde bedrijven als come KATTY BUYL KATTY BUYL: Roselyn's Belgium SA | GILLARD VERMEIRE | PNEUS 3 PROVINCES | GARAGE JENAER | COLETTE WILLEMS

Other related companies as KATTY BUYL: Roselyn's Belgium SA | GILLARD VERMEIRE | PNEUS 3 PROVINCES | GARAGE JENAER | COLETTE WILLEMS

KATTY BUYL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KATTY BUYL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01756683349. Het bedrijf KATTY BUYL bevindt zich op het adres: HOMMELSTRAAT 1; 9111; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 200,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van KATTY BUYL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATTY BUYL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATTY BUYL, openstaande posities, locatie van KATTY BUYL op de kaart.

KATTY BUYL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is KATTY BUYL, company assigned to the tax number BE01756683349. The company KATTY BUYL is located at the address: HOMMELSTRAAT 1; 9111; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 200,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of KATTY BUYL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KATTY BUYL is not available. You also can look at reviews of KATTY BUYL, open positions, location of KATTY BUYL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATTY BUYL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATTY BUYL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATTY BUYL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATTY BUYL, employees, financial statistics.