FLJOLLY HOTELS BELGIO SA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • FLJOLLY HOTELS BELGIO SA
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • FLJOLLY HOTELS BELGIO SA

Contactgegevens FLJOLLY HOTELS BELGIO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLJOLLY HOTELS BELGIO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLJOLLY HOTELS BELGIO SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Bodenbroek 2-4 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-18-11-00 32-25-18-11-00

Fax (fax): 32-25-12-67-66 32-25-12-67-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLJOLLY HOTELS BELGIO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLJOLLY HOTELS BELGIO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLJOLLY HOTELS BELGIO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLJOLLY HOTELS BELGIO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLJOLLY HOTELS BELGIO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLJOLLY HOTELS BELGIO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLJOLLY HOTELS BELGIO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLJOLLY HOTELS BELGIO SA
Products information FLJOLLY HOTELS BELGIO SA

BTW identificatienummer (tax): BE05013854980
Ondernemingsnummer: 7622833251
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 604,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLJOLLY HOTELS BELGIO SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Belgium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLJOLLY HOTELS BELGIO SA
(Get full report from official database of BE for FLJOLLY HOTELS BELGIO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLJOLLY HOTELS BELGIO SA
Addition kinds of activities for FLJOLLY HOTELS BELGIO SA

204802. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
514599. Zoetwaren, nec | Confectionery, nec
519299. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
14990306. Selenietwinning | Selenite mining
20240307. Sorbets, niet-zuivel gebaseerd | Sorbets, non-dairy based
23250000. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
36740207. microprocessoren | Microprocessors
75390203. Torque converter reparatie, automotive | Torque converter repair, automotive

Werken bij FLJOLLY HOTELS BELGIO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLJOLLY HOTELS BELGIO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLJOLLY HOTELS BELGIO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLJOLLY HOTELS BELGIO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Toyota zoekt magazijnmedewerkers (Diest) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Deurle 12u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,strijken, dagdagelijkse taken ,kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende in Deurle U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken,en dagdagelijkse taken vervullen.Je neemt initiatief, bent stipt, oog voor detail en werkt grondig. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

  • Huishoudhulp Drongen (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen ,koken en het huis onderhouden.

  • Junior Accountant - regio Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een (m/v) Junior Accountant voor een bedrijf gelegen in Willebroek. Onze klant is actief in de distributie van auto-onderdelen. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Het voeren van de boekhouding voor een van de vennootschappen van de groep Het voeren van de leveranciers- en klantenboekhouding, bankafschriften en vaste activa tot de maandafsluit Het opmaken van de BTW Administratie en jaarafsluit Het voorbereiden van de rapportage Je bent eveneens het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Technieker - twee ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een preventief technieker. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het vlot draaiende houden van de productiemachines- en installaties overheen de verschillende productielijnen (productie en verpakking).

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van FLJOLLY HOTELS BELGIO SA in sociale netwerken
Look for responds of FLJOLLY HOTELS BELGIO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLJOLLY HOTELS BELGIO SA. Laat een reactie achter voor FLJOLLY HOTELS BELGIO SA. FLJOLLY HOTELS BELGIO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLJOLLY HOTELS BELGIO SA. Leave a respond for FLJOLLY HOTELS BELGIO SA. FLJOLLY HOTELS BELGIO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLJOLLY HOTELS BELGIO SA op de google maps. Adres en contacten FLJOLLY HOTELS BELGIO SA
Location of FLJOLLY HOTELS BELGIO SA on the google maps. Address and contacts of FLJOLLY HOTELS BELGIO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLJOLLY HOTELS BELGIO SA FLJOLLY HOTELS BELGIO SA: BACOB | M BOGEMANS | Action Shop Robyns | FOTOSTUDIO PALS JAKI | LABO GILLE

Other related companies as FLJOLLY HOTELS BELGIO SA: BACOB | M BOGEMANS | Action Shop Robyns | FOTOSTUDIO PALS JAKI | LABO GILLE

FLJOLLY HOTELS BELGIO SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLJOLLY HOTELS BELGIO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05013854980. Het bedrijf FLJOLLY HOTELS BELGIO SA bevindt zich op het adres: R. Bodenbroek 2-4 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 604,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels - Belgium. Producten gemaakt in FLJOLLY HOTELS BELGIO SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLJOLLY HOTELS BELGIO SA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLJOLLY HOTELS BELGIO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLJOLLY HOTELS BELGIO SA, openstaande posities, locatie van FLJOLLY HOTELS BELGIO SA op de kaart.

FLJOLLY HOTELS BELGIO SA is a company, that was registered 2017 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLJOLLY HOTELS BELGIO SA, company assigned to the tax number BE05013854980. The company FLJOLLY HOTELS BELGIO SA is located at the address: R. Bodenbroek 2-4 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 604,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels - Belgium. Products created in FLJOLLY HOTELS BELGIO SA were not found.
The main activity of FLJOLLY HOTELS BELGIO SA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLJOLLY HOTELS BELGIO SA is not available. You also can look at reviews of FLJOLLY HOTELS BELGIO SA, open positions, location of FLJOLLY HOTELS BELGIO SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLJOLLY HOTELS BELGIO SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLJOLLY HOTELS BELGIO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLJOLLY HOTELS BELGIO SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLJOLLY HOTELS BELGIO SA, employees, financial statistics.