KAPSALON MARTINE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • KAPSALON MARTINE
Private companiesCoal Mining • KAPSALON MARTINE

Contactgegevens KAPSALON MARTINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAPSALON MARTINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAPSALON MARTINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRIEBRUGSTRAAT 36; 1760; ROOSDAAL, België

Telefoon (phone): 54320529 (+32-54320529) 54320529 (+32-54320529)

Fax (fax): +32 (2) 105-77-15 +32 (2) 105-77-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAPSALON MARTINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAPSALON MARTINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAPSALON MARTINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAPSALON MARTINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAPSALON MARTINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAPSALON MARTINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAPSALON MARTINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAPSALON MARTINE
Products information KAPSALON MARTINE

BTW identificatienummer (tax): BE07765655517
Ondernemingsnummer: 8875000000
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 544,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAPSALON MARTINE
(Get full report from official database of BE for KAPSALON MARTINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAPSALON MARTINE
Addition kinds of activities for KAPSALON MARTINE

497199. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
24991300. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
35680201. Kogelgewrichten, behalve vliegtuigen en auto's | Ball joints, except aircraft and auto
36790104. Impedantie conversie-eenheden, hoge frequentie | Impedance conversion units, high frequency
50130205. Gereedschap en uitrusting, auto | Tools and equipment, automotive
50859917. Schoonmaakruimten | Clean room supplies
57130000. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
59991701. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
60199900. Centrale reservebewaring, nec, nec | Central reserve depository, nec, nec

Werken bij KAPSALON MARTINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAPSALON MARTINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAPSALON MARTINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAPSALON MARTINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeiders chemie volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector zijn we op zoek naar diverse productiearbeiders. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke tewerkstelling.

  • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • inventarismedewerker informatica (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de inventarisatie van het computer- en kantoormateriaal. Je kan zelfstandig werken. Je hebt kaas gegeten van computers en toebehoren om deze te inventariseren.  

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Zoek naar antwoorden van KAPSALON MARTINE in sociale netwerken
Look for responds of KAPSALON MARTINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAPSALON MARTINE. Laat een reactie achter voor KAPSALON MARTINE. KAPSALON MARTINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAPSALON MARTINE. Leave a respond for KAPSALON MARTINE. KAPSALON MARTINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAPSALON MARTINE op de google maps. Adres en contacten KAPSALON MARTINE
Location of KAPSALON MARTINE on the google maps. Address and contacts of KAPSALON MARTINE

Andere gerelateerde bedrijven als come KAPSALON MARTINE KAPSALON MARTINE: CHRISTINE VAN LIEDEKERKE | Résidence Madou SPRL | MICHAEL BOELAERT | E.F.L. ST.FRAN?OIS | BART DECEUNINCK

Other related companies as KAPSALON MARTINE: CHRISTINE VAN LIEDEKERKE | Résidence Madou SPRL | MICHAEL BOELAERT | E.F.L. ST.FRAN?OIS | BART DECEUNINCK

KAPSALON MARTINE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAPSALON MARTINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07765655517. Het bedrijf KAPSALON MARTINE bevindt zich op het adres: KRIEBRUGSTRAAT 36; 1760; ROOSDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 544,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van KAPSALON MARTINE is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAPSALON MARTINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAPSALON MARTINE, openstaande posities, locatie van KAPSALON MARTINE op de kaart.

KAPSALON MARTINE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAPSALON MARTINE, company assigned to the tax number BE07765655517. The company KAPSALON MARTINE is located at the address: KRIEBRUGSTRAAT 36; 1760; ROOSDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 544,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of KAPSALON MARTINE is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KAPSALON MARTINE is not available. You also can look at reviews of KAPSALON MARTINE, open positions, location of KAPSALON MARTINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAPSALON MARTINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAPSALON MARTINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAPSALON MARTINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAPSALON MARTINE, employees, financial statistics.