JEANNETTE DEPRAETERE

Contactgegevens JEANNETTE DEPRAETERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEANNETTE DEPRAETERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEANNETTE DEPRAETERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWEVEGEMSESTRAAT 130; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56218480 (+32-56218480) 56218480 (+32-56218480)

Fax (fax): +32 (86) 563-45-29 +32 (86) 563-45-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEANNETTE DEPRAETERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEANNETTE DEPRAETERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEANNETTE DEPRAETERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEANNETTE DEPRAETERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEANNETTE DEPRAETERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEANNETTE DEPRAETERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEANNETTE DEPRAETERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEANNETTE DEPRAETERE
Products information JEANNETTE DEPRAETERE

BTW identificatienummer (tax): BE08562713623
Ondernemingsnummer: 7393493652
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEANNETTE DEPRAETERE
(Get full report from official database of BE for JEANNETTE DEPRAETERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEANNETTE DEPRAETERE
Addition kinds of activities for JEANNETTE DEPRAETERE

20870101. Kleuren, bakkers ' | Colorings, bakers'
24480300. Skids, hout en hout met metaal | Skids, wood and wood with metal
26799904. Papierproducten, geconverteerd, nec | Paperboard products, converted, nec
28999924. Pistoolslijpverbindingen | Gun slushing compounds
50489904. Optometrische apparatuur en benodigdheden | Optometric equipment and supplies

Werken bij JEANNETTE DEPRAETERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEANNETTE DEPRAETERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEANNETTE DEPRAETERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEANNETTE DEPRAETERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Keuken operator m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde Keukenoperatoren m/v: - Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van vullingen van snoepgoed volgens bestaande recepten - Je zorgt voor een correcte track & trace van producten - Je controleert de voorraden van vaste grondstoffen en vult aan indien nodig - Je bent continu bezig met het volgen van de haccp regels

  • Half-automaatlasser (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lasser. U bent enthousiast en goedlachs.

  • Poetshulp/Huishoudhulp - wijk Hollebeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

Zoek naar antwoorden van JEANNETTE DEPRAETERE in sociale netwerken
Look for responds of JEANNETTE DEPRAETERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEANNETTE DEPRAETERE. Laat een reactie achter voor JEANNETTE DEPRAETERE. JEANNETTE DEPRAETERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEANNETTE DEPRAETERE. Leave a respond for JEANNETTE DEPRAETERE. JEANNETTE DEPRAETERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEANNETTE DEPRAETERE op de google maps. Adres en contacten JEANNETTE DEPRAETERE
Location of JEANNETTE DEPRAETERE on the google maps. Address and contacts of JEANNETTE DEPRAETERE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEANNETTE DEPRAETERE JEANNETTE DEPRAETERE: BOUCHERIE ISABELLE | JEAN PATROUILLE | GANDALF | FA. ISABELLE | Buro Center

Other related companies as JEANNETTE DEPRAETERE: BOUCHERIE ISABELLE | JEAN PATROUILLE | GANDALF | FA. ISABELLE | Buro Center

JEANNETTE DEPRAETERE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEANNETTE DEPRAETERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08562713623. Het bedrijf JEANNETTE DEPRAETERE bevindt zich op het adres: ZWEVEGEMSESTRAAT 130; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 410,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van JEANNETTE DEPRAETERE is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEANNETTE DEPRAETERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEANNETTE DEPRAETERE, openstaande posities, locatie van JEANNETTE DEPRAETERE op de kaart.

JEANNETTE DEPRAETERE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEANNETTE DEPRAETERE, company assigned to the tax number BE08562713623. The company JEANNETTE DEPRAETERE is located at the address: ZWEVEGEMSESTRAAT 130; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 410,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of JEANNETTE DEPRAETERE is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEANNETTE DEPRAETERE is not available. You also can look at reviews of JEANNETTE DEPRAETERE, open positions, location of JEANNETTE DEPRAETERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEANNETTE DEPRAETERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEANNETTE DEPRAETERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEANNETTE DEPRAETERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEANNETTE DEPRAETERE, employees, financial statistics.