JEAN-PHILIPPE TONNEAU

Contactgegevens JEAN-PHILIPPE TONNEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PHILIPPE TONNEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PHILIPPE TONNEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE LAVAUX-STE.ANNE 144; 6920; WELLIN, België

Telefoon (phone): 84387109 (+32-84387109) 84387109 (+32-84387109)

Fax (fax): +32 (71) 221-47-82 +32 (71) 221-47-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PHILIPPE TONNEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PHILIPPE TONNEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PHILIPPE TONNEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PHILIPPE TONNEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PHILIPPE TONNEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PHILIPPE TONNEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PHILIPPE TONNEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PHILIPPE TONNEAU
Products information JEAN-PHILIPPE TONNEAU

BTW identificatienummer (tax): BE07908752441
Ondernemingsnummer: 1038726806
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PHILIPPE TONNEAU
(Get full report from official database of BE for JEAN-PHILIPPE TONNEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PHILIPPE TONNEAU
Addition kinds of activities for JEAN-PHILIPPE TONNEAU

229501. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
12210106. Oppervlakte mijnbouw, bruinkool, nec | Surface mining, lignite, nec
32810000. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
33989904. Shot peening (behandeling van staal om vermoeidheid te verminderen) | Shot peening (treating steel to reduce fatigue)
34299911. Piano hardware | Piano hardware
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
59450101. Kunst en ambachtelijke benodigdheden | Arts and crafts supplies
82999916. Overlevingskool | Survival school

Werken bij JEAN-PHILIPPE TONNEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PHILIPPE TONNEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PHILIPPE TONNEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PHILIPPE TONNEAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • STUDENT voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK in de periode van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Jobstudent voor tuinarbeid en opkuis na renovatie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken uit naar een gemotiveerde jobstudent die niet alleen een cent wil bijverdienen tijdens de zomermaanden maar ook wil bijleren. Dit kan je takenpakket zijn: helpen bij het plaatsen van totale renovaties en winkelinrichting: materiaal aangeven bestelwagen laden/lossen ... onderhouden van bedrijfstuinen en -parkings: grasmaaien opritten schoonmaken ... helpen bij de opkuis van afgewerkte winkelrenovatie: vloer schuren muren en deuren afwassen ...

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Bijverdienste / FLEXI - Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaruant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van JEAN-PHILIPPE TONNEAU in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PHILIPPE TONNEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PHILIPPE TONNEAU. Laat een reactie achter voor JEAN-PHILIPPE TONNEAU. JEAN-PHILIPPE TONNEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PHILIPPE TONNEAU. Leave a respond for JEAN-PHILIPPE TONNEAU. JEAN-PHILIPPE TONNEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PHILIPPE TONNEAU op de google maps. Adres en contacten JEAN-PHILIPPE TONNEAU
Location of JEAN-PHILIPPE TONNEAU on the google maps. Address and contacts of JEAN-PHILIPPE TONNEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PHILIPPE TONNEAU JEAN-PHILIPPE TONNEAU: Krediet Nuverheid | OERS B. | T.C. DROGENBOS | M VAN DEELEN | PMU

Other related companies as JEAN-PHILIPPE TONNEAU: Krediet Nuverheid | OERS B. | T.C. DROGENBOS | M VAN DEELEN | PMU

JEAN-PHILIPPE TONNEAU is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PHILIPPE TONNEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07908752441. Het bedrijf JEAN-PHILIPPE TONNEAU bevindt zich op het adres: ROUTE DE LAVAUX-STE.ANNE 144; 6920; WELLIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van JEAN-PHILIPPE TONNEAU is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PHILIPPE TONNEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PHILIPPE TONNEAU, openstaande posities, locatie van JEAN-PHILIPPE TONNEAU op de kaart.

JEAN-PHILIPPE TONNEAU is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PHILIPPE TONNEAU, company assigned to the tax number BE07908752441. The company JEAN-PHILIPPE TONNEAU is located at the address: ROUTE DE LAVAUX-STE.ANNE 144; 6920; WELLIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of JEAN-PHILIPPE TONNEAU is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PHILIPPE TONNEAU is not available. You also can look at reviews of JEAN-PHILIPPE TONNEAU, open positions, location of JEAN-PHILIPPE TONNEAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PHILIPPE TONNEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PHILIPPE TONNEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PHILIPPE TONNEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PHILIPPE TONNEAU, employees, financial statistics.