FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA

Contactgegevens FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meerbeke 28 9940 Evergem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-57-74-69 32-93-57-74-69

Fax (fax): 32-93-57-40-88 32-93-57-40-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA
Products information FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04928436279
Ondernemingsnummer: 8206481933
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Italy

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA
Addition kinds of activities for FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA

271101. Kranten, uitgeverij en drukwerk | Newspapers, publishing and printing
01799912. Papaya Grove | Papaya grove
30839903. Retroflectieve lakens, kunststoffen | Retroflective sheeting, plastics
34639900. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
50910101. Duikuitrusting en benodigdheden | Diving equipment and supplies
59619902. Automotive benodigdheden en uitrusting, postorder | Automotive supplies and equipment, mail order
73190100. Transit reclame diensten | Transit advertising services
76230000. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair

Werken bij FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • Schrijnwerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zijn wij op zoek naar een schrijnwerker regio Westerlo. Je gaat mee plaatsen bij klanten. In het atelier sta je mee in voor de voorbereiding van de bestelde goederen.  Je maakt buitendeuren, houten bijgebouwen, speeltoestellen, ...    

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Verkopers M/V regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

  • Flexijob - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Flexijob

    Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Knokke zijn wij op zoek naar DE FLEXIJOB PARTTIME CREWMEMBER die ons team komt versterken! Samen kijken we of je 1 of meerdere dagen per week of per maand kan helpen in onze shop. A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines. Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA. Laat een reactie achter voor FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA. FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA. Leave a respond for FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA. FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA
Location of FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA: FLORALIES NOTRE-DAME | Colson | Vanmuysen Johan | B.C. ANDERLECHT | FRITUUR DE STATIE

Other related companies as FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA: FLORALIES NOTRE-DAME | Colson | Vanmuysen Johan | B.C. ANDERLECHT | FRITUUR DE STATIE

FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04928436279. Het bedrijf FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA bevindt zich op het adres: Meerbeke 28 9940 Evergem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 819,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels - Italy. Producten gemaakt in FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA, openstaande posities, locatie van FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA op de kaart.

FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA, company assigned to the tax number BE04928436279. The company FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA is located at the address: Meerbeke 28 9940 Evergem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 819,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels - Italy. Products created in FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA were not found.
The main activity of FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA, open positions, location of FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLUITZEND GASTRONOMIE BVBA, employees, financial statistics.