FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV

Contactgegevens FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kursaal-Westhelling 8400 Oostende - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-59-32-00-12 32-59-32-00-12

Fax (fax): 32-59-51-71-77 32-59-51-71-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV
Products information FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08657745361
Ondernemingsnummer: 1101074218
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Amusements and attractions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV
(Get full report from official database of BE for FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV
Addition kinds of activities for FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV

24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
31619909. valises | Valises
39659905. Rits | Zipper
51220305. Bloed plasma | Blood plasma
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government

Werken bij FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

  • Meewerkend vrachtwagenchauffeur met ervaring autolaadkraan (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die actief is in de bouwsector zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met autolaadkraanervaring (m/v). Je komt terecht in een bouwbedrijf waar je het transport van en naar de werven doet van de bouwmaterialen. Wanneer je niet met de vrachtwagen rijdt, werk je mee met je collega's. Het spreekt voor zich dat je er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Interesse in deze job? Gelieve contact op te nemen met ons kantoor in Oudenaarde. Telefonisch op 055 20 82 94 of via mail [email protected]

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

  • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Student FItness-onthaal (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BOOM - FIT

    Type: Studentenjob

    Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

  • Medewerker hotel (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: T'BUSKRUID

    Type: Flexijob

    Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

Zoek naar antwoorden van FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV. Laat een reactie achter voor FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV. FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV. Leave a respond for FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV. FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV op de google maps. Adres en contacten FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV
Location of FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV on the google maps. Address and contacts of FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV: Matthijs H | Gobert (Opticiens) | GENERALE VINICOLE DE DISTRIBUTION NV | FRANCIS GRAVURE | AUTOMATERIALEN PELTER

Other related companies as FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV: Matthijs H | Gobert (Opticiens) | GENERALE VINICOLE DE DISTRIBUTION NV | FRANCIS GRAVURE | AUTOMATERIALEN PELTER

FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08657745361. Het bedrijf FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV bevindt zich op het adres: Kursaal-Westhelling 8400 Oostende - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Amusements and attractions. Producten gemaakt in FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV, openstaande posities, locatie van FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV op de kaart.

FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV, company assigned to the tax number BE08657745361. The company FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV is located at the address: Kursaal-Westhelling 8400 Oostende - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Amusements and attractions. Products created in FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV were not found.
The main activity of FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV is not available. You also can look at reviews of FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV, open positions, location of FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEXPLOITATIE KURSAAL OOSTENDE NV, employees, financial statistics.