HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA
Private companiesWater Transportation • HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA

Contactgegevens HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GB GOSSELIES: RUE TAHON 10; 6041; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71357379 (+32-71357379) 71357379 (+32-71357379)

Fax (fax): +32 (58) 220-13-65 +32 (58) 220-13-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA
Products information HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA

BTW identificatienummer (tax): BE01858032226
Ondernemingsnummer: 4587860107
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 448,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA
(Get full report from official database of BE for HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA
Addition kinds of activities for HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA

283499. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
799910. Tentoonstelling en carnaval operatie diensten | Exhibition and carnival operation services
28190402. Murate van potas, niet van mijnen | Muriate of potash, not from mines
29510103. Gecreosoteerde houten plaveiselblokken | Creosoted wood paving blocks
35429916. Klinkmachines | Riveting machines
35850302. Warmtepompen, elektrisch | Heat pumps, electric
47890000. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec

Werken bij HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Administratieve bediende (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de administratieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor onmiddellijke opstart. Jouw taken als administratief bediende zijn als volgt: Administratieve ondersteuning van de boekhoudafdeling (inboeken van facturen, btw-aangifte, debiteurenbeheer) Onthaal en telefonie Administratieve taken binnen de aankoop- en/of verkoopadministratie Ondersteuning van de personeelsadministratie Bediening van de weegbrug en input van de weegbonnen Kwaliteitsopvolging

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Jobstudenten winkelmedewerker te Roeselare - woensdag of tijdens weekends/vakanties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een warenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar studenten die graag een centje bijverdienen op woensdagen, of tijdens het weekend/schoolvakanties. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, krijg je andere taken. Deze taken kunnen als volgt zijn: - De kassa bij het begin van de werkdag controleren - De kassa-inhoud bij sluiting tellen - De klant verwelkomen - De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...) - Betalingen ontvangen - Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen - Klanten helpen en bedienen

  • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA in sociale netwerken
Look for responds of HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA. Laat een reactie achter voor HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA. HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA. Leave a respond for HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA. HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA op de google maps. Adres en contacten HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA
Location of HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA on the google maps. Address and contacts of HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA

Andere gerelateerde bedrijven als come HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA: Baert J | Bonnave M | Lescrauwaet Monique | Stevens Ph | Cadrilux SA

Other related companies as HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA: Baert J | Bonnave M | Lescrauwaet Monique | Stevens Ph | Cadrilux SA

HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01858032226. Het bedrijf HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA bevindt zich op het adres: GB GOSSELIES: RUE TAHON 10; 6041; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 448,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA, openstaande posities, locatie van HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA op de kaart.

HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA, company assigned to the tax number BE01858032226. The company HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA is located at the address: GB GOSSELIES: RUE TAHON 10; 6041; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 448,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA is not available. You also can look at reviews of HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA, open positions, location of HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HARMONIE & SILHOUETTE NERI NICOLA, employees, financial statistics.