FLINTERMOTEL NV

Contactgegevens FLINTERMOTEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINTERMOTEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINTERMOTEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klaverbladstr. 7 3560 Lummen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-13-52-16-16 32-13-52-16-16

Fax (fax): 32-13-52-20-78 32-13-52-20-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINTERMOTEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINTERMOTEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINTERMOTEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINTERMOTEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINTERMOTEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINTERMOTEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINTERMOTEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINTERMOTEL NV
Products information FLINTERMOTEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE03712799072
Ondernemingsnummer: 3692749023
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLINTERMOTEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Belgium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINTERMOTEL NV
(Get full report from official database of BE for FLINTERMOTEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINTERMOTEL NV
Addition kinds of activities for FLINTERMOTEL NV

078200. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
22520102. Slippersokken | Slipper socks
31310505. Afwerkingen (leer), schoen | Trimmings (leather), shoe
32699903. Verwarmingselementen, aardewerk | Heater parts, pottery
38290215. seismografen | Seismographs

Werken bij FLINTERMOTEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINTERMOTEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINTERMOTEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINTERMOTEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

  • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DS TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van FLINTERMOTEL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLINTERMOTEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINTERMOTEL NV. Laat een reactie achter voor FLINTERMOTEL NV. FLINTERMOTEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINTERMOTEL NV. Leave a respond for FLINTERMOTEL NV. FLINTERMOTEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINTERMOTEL NV op de google maps. Adres en contacten FLINTERMOTEL NV
Location of FLINTERMOTEL NV on the google maps. Address and contacts of FLINTERMOTEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINTERMOTEL NV FLINTERMOTEL NV: DUMOLYN VANDYCKE | Bilderdijk (Hotel) | GINO VAN DEN HEUVEL | FILIEP VANDEWAETERE | Anny

Other related companies as FLINTERMOTEL NV: DUMOLYN VANDYCKE | Bilderdijk (Hotel) | GINO VAN DEN HEUVEL | FILIEP VANDEWAETERE | Anny

FLINTERMOTEL NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINTERMOTEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03712799072. Het bedrijf FLINTERMOTEL NV bevindt zich op het adres: Klaverbladstr. 7 3560 Lummen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 244,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels - Belgium. Producten gemaakt in FLINTERMOTEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINTERMOTEL NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINTERMOTEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINTERMOTEL NV, openstaande posities, locatie van FLINTERMOTEL NV op de kaart.

FLINTERMOTEL NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLINTERMOTEL NV, company assigned to the tax number BE03712799072. The company FLINTERMOTEL NV is located at the address: Klaverbladstr. 7 3560 Lummen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 244,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels - Belgium. Products created in FLINTERMOTEL NV were not found.
The main activity of FLINTERMOTEL NV is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINTERMOTEL NV is not available. You also can look at reviews of FLINTERMOTEL NV, open positions, location of FLINTERMOTEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINTERMOTEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINTERMOTEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINTERMOTEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINTERMOTEL NV, employees, financial statistics.