HAIRDESIGN VERONIQUE

Contactgegevens HAIRDESIGN VERONIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIRDESIGN VERONIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIRDESIGN VERONIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTRAAT 59; 8620; NIEUWPOORT, België

Telefoon (phone): 58236336 (+32-58236336) 58236336 (+32-58236336)

Fax (fax): +32 (82) 251-27-70 +32 (82) 251-27-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIRDESIGN VERONIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIRDESIGN VERONIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIRDESIGN VERONIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIRDESIGN VERONIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIRDESIGN VERONIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIRDESIGN VERONIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIRDESIGN VERONIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIRDESIGN VERONIQUE
Products information HAIRDESIGN VERONIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE07743133544
Ondernemingsnummer: 1678405761
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIRDESIGN VERONIQUE
(Get full report from official database of BE for HAIRDESIGN VERONIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIRDESIGN VERONIQUE
Addition kinds of activities for HAIRDESIGN VERONIQUE

281903. Aluminiumverbindingen | Aluminum compounds
394903. Oefen materiaal | Exercise equipment
20529911. zoute krakelingen | Pretzels
20990705. Salades, vers of gekoeld | Salads, fresh or refrigerated
33640201. Loodgieten | Lead die-castings
35890100. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
50840201. Naaimachines, industriële | Sewing machines, industrial
59620200. Drank automaten | Beverage vending machines
86410500. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations

Werken bij HAIRDESIGN VERONIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIRDESIGN VERONIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIRDESIGN VERONIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIRDESIGN VERONIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • allround metaalbewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - allround metaalbewerkerking - knippen, plooien, ponsen,... - puntlassen

  • Sorteerder - heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: kwaliteitscontrole uitvoeren op de geproduceerde producten producten verplaatsen/sorteren a.d.h.v. de heftruck

  • Magazijnier (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier: Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding alsook de distributie en het klaarmaken van de goederen. Kijk je de lading na en verzamel je de orders. Heb je geregeld contact met interne en externe klanten en leveranciers. Werk je op de computer via specifieke computerprogramma?s voor magazijnbeheer. Gebruik je machines om het laden en lossen te vergemakkelijken. Moet je werken met gevaarlijke goederen of stoffen. Beheer je de nodige administratie. Inventariseer je de goederen. Pas je verpakkingstechnieken toe. Gebruik je een scanner om codes in te lezen. Organiseer je het plaatsen van de goederen. Verstrek je productinformatie. Breng je etiketten aan en klasseer je de goederen.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van HAIRDESIGN VERONIQUE in sociale netwerken
Look for responds of HAIRDESIGN VERONIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIRDESIGN VERONIQUE. Laat een reactie achter voor HAIRDESIGN VERONIQUE. HAIRDESIGN VERONIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIRDESIGN VERONIQUE. Leave a respond for HAIRDESIGN VERONIQUE. HAIRDESIGN VERONIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIRDESIGN VERONIQUE op de google maps. Adres en contacten HAIRDESIGN VERONIQUE
Location of HAIRDESIGN VERONIQUE on the google maps. Address and contacts of HAIRDESIGN VERONIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIRDESIGN VERONIQUE HAIRDESIGN VERONIQUE: CENTRE DE PRESSE | NOEL BLONDIAU | EENIEDERS R. & W. | Plastic Solutions BVBA | edfelfonz

Other related companies as HAIRDESIGN VERONIQUE: CENTRE DE PRESSE | NOEL BLONDIAU | EENIEDERS R. & W. | Plastic Solutions BVBA | edfelfonz

HAIRDESIGN VERONIQUE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIRDESIGN VERONIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07743133544. Het bedrijf HAIRDESIGN VERONIQUE bevindt zich op het adres: LANGESTRAAT 59; 8620; NIEUWPOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 222,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van HAIRDESIGN VERONIQUE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIRDESIGN VERONIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIRDESIGN VERONIQUE, openstaande posities, locatie van HAIRDESIGN VERONIQUE op de kaart.

HAIRDESIGN VERONIQUE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIRDESIGN VERONIQUE, company assigned to the tax number BE07743133544. The company HAIRDESIGN VERONIQUE is located at the address: LANGESTRAAT 59; 8620; NIEUWPOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 222,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
The main activity of HAIRDESIGN VERONIQUE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIRDESIGN VERONIQUE is not available. You also can look at reviews of HAIRDESIGN VERONIQUE, open positions, location of HAIRDESIGN VERONIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIRDESIGN VERONIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIRDESIGN VERONIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIRDESIGN VERONIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIRDESIGN VERONIQUE, employees, financial statistics.