HAIR STUDIO PHILIP

Contactgegevens HAIR STUDIO PHILIP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIR STUDIO PHILIP: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIR STUDIO PHILIP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VRIJHEIDSTRAAT 60; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53785031 (+32-53785031) 53785031 (+32-53785031)

Fax (fax): +32 (65) 299-25-11 +32 (65) 299-25-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIR STUDIO PHILIP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIR STUDIO PHILIP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIR STUDIO PHILIP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIR STUDIO PHILIP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIR STUDIO PHILIP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIR STUDIO PHILIP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIR STUDIO PHILIP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIR STUDIO PHILIP
Products information HAIR STUDIO PHILIP

BTW identificatienummer (tax): BE02920410156
Ondernemingsnummer: 7544281005
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIR STUDIO PHILIP
(Get full report from official database of BE for HAIR STUDIO PHILIP)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIR STUDIO PHILIP
Addition kinds of activities for HAIR STUDIO PHILIP

635101. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
14290104. Vulkanische steen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Volcanic rock, crushed and broken-quarrying
25999906. Mechanics 'dollies | Mechanics' dollies
31310103. Clasps, schoen | Clasps, shoe
36710102. Televisie buizen | Television tubes
41210000. Taxi's | Taxicabs
48120000. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
72990802. Stikken, aangepast | Stitching, custom

Werken bij HAIR STUDIO PHILIP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIR STUDIO PHILIP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIR STUDIO PHILIP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIR STUDIO PHILIP. Looking for open vacancies in other companies

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in 2 ploegen

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Allround arbeider in 3 ploegen - omgeving Waasland (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar handlangers/magazijniers uit de omgeving van het Waasland. Jouw takenpakket bestaat vooral uit fysieke taken: - verpakking - bestellingen klaarzetten - bakken afwassen - laden-lossen - verpakkingsmachine bedienen

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C --> REGIO RANST (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een VASTE chauffeur. Je zal heftrucks vervoeren van de klant naar het bedrijf & van het bedrijf naar de klant.

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van HAIR STUDIO PHILIP in sociale netwerken
Look for responds of HAIR STUDIO PHILIP in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIR STUDIO PHILIP. Laat een reactie achter voor HAIR STUDIO PHILIP. HAIR STUDIO PHILIP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIR STUDIO PHILIP. Leave a respond for HAIR STUDIO PHILIP. HAIR STUDIO PHILIP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIR STUDIO PHILIP op de google maps. Adres en contacten HAIR STUDIO PHILIP
Location of HAIR STUDIO PHILIP on the google maps. Address and contacts of HAIR STUDIO PHILIP

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIR STUDIO PHILIP HAIR STUDIO PHILIP: Huize Breugel | Schepers W | De Nieuwe Gouden Spade | D. TOUSSAINT | FCREI

Other related companies as HAIR STUDIO PHILIP: Huize Breugel | Schepers W | De Nieuwe Gouden Spade | D. TOUSSAINT | FCREI

HAIR STUDIO PHILIP is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIR STUDIO PHILIP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02920410156. Het bedrijf HAIR STUDIO PHILIP bevindt zich op het adres: VRIJHEIDSTRAAT 60; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 278,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van HAIR STUDIO PHILIP is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIR STUDIO PHILIP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIR STUDIO PHILIP, openstaande posities, locatie van HAIR STUDIO PHILIP op de kaart.

HAIR STUDIO PHILIP is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIR STUDIO PHILIP, company assigned to the tax number BE02920410156. The company HAIR STUDIO PHILIP is located at the address: VRIJHEIDSTRAAT 60; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 278,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of HAIR STUDIO PHILIP is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIR STUDIO PHILIP is not available. You also can look at reviews of HAIR STUDIO PHILIP, open positions, location of HAIR STUDIO PHILIP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIR STUDIO PHILIP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIR STUDIO PHILIP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIR STUDIO PHILIP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIR STUDIO PHILIP, employees, financial statistics.