FLDA GIOVANNI BVBA

Contactgegevens FLDA GIOVANNI BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDA GIOVANNI BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDA GIOVANNI BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Jan Blomstraat 8 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-26-74-50 32-32-26-74-50

Fax (fax): 32-32-26-45-65 32-32-26-45-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDA GIOVANNI BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDA GIOVANNI BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDA GIOVANNI BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDA GIOVANNI BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDA GIOVANNI BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDA GIOVANNI BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDA GIOVANNI BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDA GIOVANNI BVBA
Products information FLDA GIOVANNI BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06592864990
Ondernemingsnummer: 3345031738
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 659,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLDA GIOVANNI BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Italy

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDA GIOVANNI BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDA GIOVANNI BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDA GIOVANNI BVBA
Addition kinds of activities for FLDA GIOVANNI BVBA

3412. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
762201. Reparatie van communicatieapparatuur | Communication equipment repair
38250237. Tijdcode generatoren | Time code generators
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment
39490101. Tassen, golf | Bags, golf
51360203. Ondergoed, mannen en jongens ' | Underwear, men's and boys'
51470000. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
56119906. Kostuums, mannen | Suits, men's
58129909. Gezondheidsrestaurant | Health food restaurant
73729908. Woordverwerkende computer software | Word processing computer software

Werken bij FLDA GIOVANNI BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDA GIOVANNI BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDA GIOVANNI BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDA GIOVANNI BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

  • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • Chauffeur C/CE (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur word je ingezet voor : nationaal transport van goederen het afwerken van je dagplanning aan de hand van de vastgestelde routes documenten nakijken in verband met de bestellingen en leveringen goederen laden en lossen

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SERVICESTATION GENT

    Type: Studentenjob

    wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

Zoek naar antwoorden van FLDA GIOVANNI BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDA GIOVANNI BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDA GIOVANNI BVBA. Laat een reactie achter voor FLDA GIOVANNI BVBA. FLDA GIOVANNI BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDA GIOVANNI BVBA. Leave a respond for FLDA GIOVANNI BVBA. FLDA GIOVANNI BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDA GIOVANNI BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDA GIOVANNI BVBA
Location of FLDA GIOVANNI BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDA GIOVANNI BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDA GIOVANNI BVBA FLDA GIOVANNI BVBA: MALVINA HOFMANS | D. COENE | BOND MOYSON | Centre culturel d'Anderlecht | PAUL BAFORT

Other related companies as FLDA GIOVANNI BVBA: MALVINA HOFMANS | D. COENE | BOND MOYSON | Centre culturel d'Anderlecht | PAUL BAFORT

FLDA GIOVANNI BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDA GIOVANNI BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06592864990. Het bedrijf FLDA GIOVANNI BVBA bevindt zich op het adres: Jan Blomstraat 8 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 659,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels - Italy. Producten gemaakt in FLDA GIOVANNI BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDA GIOVANNI BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDA GIOVANNI BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDA GIOVANNI BVBA, openstaande posities, locatie van FLDA GIOVANNI BVBA op de kaart.

FLDA GIOVANNI BVBA is a company, that was registered 1986 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLDA GIOVANNI BVBA, company assigned to the tax number BE06592864990. The company FLDA GIOVANNI BVBA is located at the address: Jan Blomstraat 8 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 659,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels - Italy. Products created in FLDA GIOVANNI BVBA were not found.
The main activity of FLDA GIOVANNI BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDA GIOVANNI BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDA GIOVANNI BVBA, open positions, location of FLDA GIOVANNI BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDA GIOVANNI BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDA GIOVANNI BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDA GIOVANNI BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDA GIOVANNI BVBA, employees, financial statistics.