Centre culturel d'Anderlecht

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Centre culturel d'Anderlecht
Private companiesApparel and Accessory Stores • Centre culturel d'Anderlecht

Contactgegevens Centre culturel d'Anderlecht: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre culturel d'Anderlecht: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre culturel d'Anderlecht

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Aumale 67; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 522 74 07; 02 522 79 32; 02 522 98 01 (+32-02 522 74 07; 02 522 79 32; 02 522 98 01) 02 522 74 07; 02 522 79 32; 02 522 98 01 (+32-02 522 74 07; 02 522 79 32; 02 522 98 01)

Fax (fax): 02 522 73 51 (+32-02 522 73 51) 02 522 73 51 (+32-02 522 73 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre culturel d'Anderlecht: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre culturel d'Anderlecht"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre culturel d'Anderlecht"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre culturel d'Anderlecht, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre culturel d'Anderlecht. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre culturel d'Anderlecht, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre culturel d'Anderlecht. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre culturel d'Anderlecht
Products information Centre culturel d'Anderlecht

BTW identificatienummer (tax): BE04923492431
Ondernemingsnummer: 7285278320
Hoofdstad (capital): 175,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Centre culturel d'Anderlecht zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre culturel d'Anderlecht
(Get full report from official database of BE for Centre culturel d'Anderlecht)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre culturel d'Anderlecht
Addition kinds of activities for Centre culturel d'Anderlecht

382907. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
16230200. Communicatie lijn en transmissie toren constructie | Communication line and transmission tower construction
28699902. Antioxidanten, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Antioxidants, rubber processing: cyclic or acyclic
32950214. Gepulverde aarde | Pulverized earth
33410203. Zilver herstel van gebruikte fotografische film | Silver recovery from used photographic film
33519901. Bars en staafvormen, koper en koperlegering | Bars and bar shapes, copper and copper alloy
46199901. Kolenleidingleiding operatie | Coal pipeline operation

Werken bij Centre culturel d'Anderlecht: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre culturel d'Anderlecht: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre culturel d'Anderlecht. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre culturel d'Anderlecht. Looking for open vacancies in other companies

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • Operator Dagploeg (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een profileerlijn voor het frezen van PVC wandtegels • Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie • Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke • Je vervangt de ploegchef bij afwezigheid Bedrijfsprofiel: Het bedrijf produceert kwaliteitsvolle decoratieve PVC-materialen aan zoals wandpanelen, muurbekleding voor buitengebruik, waterbestendige en watervaste laminaatvloeren, badkamerpanelen, enz. en dit voor de professionele en de doe-het-zelf markt

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Liedekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van Centre culturel d'Anderlecht in sociale netwerken
Look for responds of Centre culturel d'Anderlecht in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre culturel d'Anderlecht. Laat een reactie achter voor Centre culturel d'Anderlecht. Centre culturel d'Anderlecht bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre culturel d'Anderlecht. Leave a respond for Centre culturel d'Anderlecht. Centre culturel d'Anderlecht on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre culturel d'Anderlecht op de google maps. Adres en contacten Centre culturel d'Anderlecht
Location of Centre culturel d'Anderlecht on the google maps. Address and contacts of Centre culturel d'Anderlecht

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre culturel d'Anderlecht Centre culturel d'Anderlecht: FISCABO | B?RENG?RE GRANDEL | HAEGER-TOPO | Verschueren R | S. D?HOOGHE

Other related companies as Centre culturel d'Anderlecht: FISCABO | B?RENG?RE GRANDEL | HAEGER-TOPO | Verschueren R | S. D?HOOGHE

Centre culturel d'Anderlecht is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre culturel d'Anderlecht, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04923492431. Het bedrijf Centre culturel d'Anderlecht bevindt zich op het adres: Rue d'Aumale 67; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 175,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in Centre culturel d'Anderlecht zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre culturel d'Anderlecht is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre culturel d'Anderlecht is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre culturel d'Anderlecht, openstaande posities, locatie van Centre culturel d'Anderlecht op de kaart.

Centre culturel d'Anderlecht is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre culturel d'Anderlecht, company assigned to the tax number BE04923492431. The company Centre culturel d'Anderlecht is located at the address: Rue d'Aumale 67; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 175,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cultural organizations. Products created in Centre culturel d'Anderlecht were not found.
The main activity of Centre culturel d'Anderlecht is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre culturel d'Anderlecht is not available. You also can look at reviews of Centre culturel d'Anderlecht, open positions, location of Centre culturel d'Anderlecht on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre culturel d'Anderlecht, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre culturel d'Anderlecht, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre culturel d'Anderlecht, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre culturel d'Anderlecht, employees, financial statistics.