HAARSTUDIO JULIKA

Contactgegevens HAARSTUDIO JULIKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAARSTUDIO JULIKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAARSTUDIO JULIKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 34; 1980; ZEMST, België

Telefoon (phone): 15620669 (+32-15620669) 15620669 (+32-15620669)

Fax (fax): +32 (3) 119-83-80 +32 (3) 119-83-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAARSTUDIO JULIKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAARSTUDIO JULIKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAARSTUDIO JULIKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAARSTUDIO JULIKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAARSTUDIO JULIKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAARSTUDIO JULIKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAARSTUDIO JULIKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAARSTUDIO JULIKA
Products information HAARSTUDIO JULIKA

BTW identificatienummer (tax): BE02199157714
Ondernemingsnummer: 5150909423
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAARSTUDIO JULIKA
(Get full report from official database of BE for HAARSTUDIO JULIKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAARSTUDIO JULIKA
Addition kinds of activities for HAARSTUDIO JULIKA

3951. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
20150501. Ganzen, verwerkt, NSK | Geese, processed, nsk
31499900. Schoeisel, met uitzondering van rubber, nec, nec | Footwear, except rubber, nec, nec
35990203. Buizen, flexibele metallic | Tubing, flexible metallic
39140205. Houtwerk, Nikkel Zilver | Hollowware, nickle silver
50720401. brads | Brads
51129909. Stationers, commercieel | Stationers, commercial

Werken bij HAARSTUDIO JULIKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAARSTUDIO JULIKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAARSTUDIO JULIKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAARSTUDIO JULIKA. Looking for open vacancies in other companies

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • Huishoudelijk hulp-regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Gent Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

  • Senior Network System Engineer (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Trinsy

    Type: Vaste Job

    Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

Zoek naar antwoorden van HAARSTUDIO JULIKA in sociale netwerken
Look for responds of HAARSTUDIO JULIKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAARSTUDIO JULIKA. Laat een reactie achter voor HAARSTUDIO JULIKA. HAARSTUDIO JULIKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAARSTUDIO JULIKA. Leave a respond for HAARSTUDIO JULIKA. HAARSTUDIO JULIKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAARSTUDIO JULIKA op de google maps. Adres en contacten HAARSTUDIO JULIKA
Location of HAARSTUDIO JULIKA on the google maps. Address and contacts of HAARSTUDIO JULIKA

Andere gerelateerde bedrijven als come HAARSTUDIO JULIKA HAARSTUDIO JULIKA: EDDY IDE | LIBRAIRIE DES PUCES | COIFFURE MARCELLE | Auto Bowland | MIGUEL DE JONCKHEERE

Other related companies as HAARSTUDIO JULIKA: EDDY IDE | LIBRAIRIE DES PUCES | COIFFURE MARCELLE | Auto Bowland | MIGUEL DE JONCKHEERE

HAARSTUDIO JULIKA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAARSTUDIO JULIKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02199157714. Het bedrijf HAARSTUDIO JULIKA bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 34; 1980; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 401,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van HAARSTUDIO JULIKA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAARSTUDIO JULIKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAARSTUDIO JULIKA, openstaande posities, locatie van HAARSTUDIO JULIKA op de kaart.

HAARSTUDIO JULIKA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAARSTUDIO JULIKA, company assigned to the tax number BE02199157714. The company HAARSTUDIO JULIKA is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 34; 1980; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 401,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames..
The main activity of HAARSTUDIO JULIKA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HAARSTUDIO JULIKA is not available. You also can look at reviews of HAARSTUDIO JULIKA, open positions, location of HAARSTUDIO JULIKA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAARSTUDIO JULIKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAARSTUDIO JULIKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAARSTUDIO JULIKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAARSTUDIO JULIKA, employees, financial statistics.