FLVIGNOCOM BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • FLVIGNOCOM BVBA
Private companiesReal Estate • FLVIGNOCOM BVBA

Contactgegevens FLVIGNOCOM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVIGNOCOM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVIGNOCOM BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hertogenplein 2 8400 Oostende - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-59-43-60-33 32-59-43-60-33

Fax (fax): 32-59-80-53-16 32-59-80-53-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVIGNOCOM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVIGNOCOM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVIGNOCOM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVIGNOCOM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVIGNOCOM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVIGNOCOM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVIGNOCOM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVIGNOCOM BVBA
Products information FLVIGNOCOM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07424255371
Ondernemingsnummer: 9760772705
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLVIGNOCOM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Belgium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVIGNOCOM BVBA
(Get full report from official database of BE for FLVIGNOCOM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVIGNOCOM BVBA
Addition kinds of activities for FLVIGNOCOM BVBA

519104. Paardensport | Equestrian equipment
519400. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
23990400. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
27110102. Baanafdrukken en krantenuitgeverijen gecombineerd | Job printing and newspaper publishing combined
28510201. Coating, lucht genezing | Coating, air curing
28790105. Uitroeiende producten, voor huishoudelijk of industrieel gebruik | Exterminating products, for household or industrial use
34440200. Metalen ventilatie apparatuur | Metal ventilating equipment
39491002. Bowling pin machines, automatisch | Bowling pin machines, automatic

Werken bij FLVIGNOCOM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVIGNOCOM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVIGNOCOM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVIGNOCOM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk monteur m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs m/v - Je monteert onderdelen volgens vastgelegde plannen - Je sluit bekabeling aan op constructies - Je voert een eindcontrole uit op de correcte montage

  • Boekhouder voor marktleider te Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Boekhouder voor een bedrijf in het trendy Antwerpen-Zuid. Onze klant is marktleider binnen zijn sector en is gelegen in het trendy Antwerpen-Zuid. Je komt terecht in een hecht en dynamisch team dat popelt om jou te ontmoeten. De werkplek is vlot bereikbaar en er voldoende parkeergelegenheid. Als Boekhouder zijn dit jouw verantwoordelijkheden: Je boekt de aankoop-, verkoopfacturen en banken in Je beheert de Amex-afrekeningen Je neemt het debiteurenbeheer op jou Je verzorgt de btw-aangiften Je staat in voor de maandafsluiting Je verricht de betalingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Restaurateur monumenten (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ranst zijn wij op zoek naar een RESTAURATEUR MONUMENTEN (M/V). 

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Gemotiveerde Huishoudhulp / Poetshulp mét ervaring (regio Kontich en omgeving) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Bronwyn & Lanvin dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Wie zijn wij? Bronwyn & Lanvin is een groeiend dienstencheques bedrijf in Kontich. Momenteel stellen wij al 65 huishoudhulpen te werk en zijn we dringend op zoek naar extra enthousiaste collega’s. Elke dag steken onze huishoudhulpen met plezier hun handen uit de mouwen om het huishoudelijk werk voor onze klanten te verlichten. Meer info op https://dedankbaarstejob.be/ Met onze kwalitatieve en persoonlijke aanpak willen we nummer één zijn in onze regio! Onze medewerkers op kantoor geven je de nodige ondersteuning en begeleiding. Je staat er niet alleen voor! Jouw verantwoordelijkheden: Je doet huishoudelijke taken bij particuliere klanten thuis. Jouw voornaamste taken zijn: schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, ...), wassen van ramen en soms strijken naargelang de wensen van jouw klanten. Je gaat op vaste basis (wekelijks / 2-wekelijks) bij je eigen klanten. Bij onverwachte of bijzondere gebeurtenissen verwittig je het kantoor.

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

Zoek naar antwoorden van FLVIGNOCOM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLVIGNOCOM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVIGNOCOM BVBA. Laat een reactie achter voor FLVIGNOCOM BVBA. FLVIGNOCOM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVIGNOCOM BVBA. Leave a respond for FLVIGNOCOM BVBA. FLVIGNOCOM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVIGNOCOM BVBA op de google maps. Adres en contacten FLVIGNOCOM BVBA
Location of FLVIGNOCOM BVBA on the google maps. Address and contacts of FLVIGNOCOM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVIGNOCOM BVBA FLVIGNOCOM BVBA: ERIC GODERIS | CLOS DE LA QUI?TUDE | MAT | MOBISTAR CENTER INVESTECO | De Pinte

Other related companies as FLVIGNOCOM BVBA: ERIC GODERIS | CLOS DE LA QUI?TUDE | MAT | MOBISTAR CENTER INVESTECO | De Pinte

FLVIGNOCOM BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVIGNOCOM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07424255371. Het bedrijf FLVIGNOCOM BVBA bevindt zich op het adres: Hertogenplein 2 8400 Oostende - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels - Belgium. Producten gemaakt in FLVIGNOCOM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVIGNOCOM BVBA is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVIGNOCOM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVIGNOCOM BVBA, openstaande posities, locatie van FLVIGNOCOM BVBA op de kaart.

FLVIGNOCOM BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVIGNOCOM BVBA, company assigned to the tax number BE07424255371. The company FLVIGNOCOM BVBA is located at the address: Hertogenplein 2 8400 Oostende - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels - Belgium. Products created in FLVIGNOCOM BVBA were not found.
The main activity of FLVIGNOCOM BVBA is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVIGNOCOM BVBA is not available. You also can look at reviews of FLVIGNOCOM BVBA, open positions, location of FLVIGNOCOM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVIGNOCOM BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVIGNOCOM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVIGNOCOM BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVIGNOCOM BVBA, employees, financial statistics.