FLT VITAMIENTJE BVBA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • FLT VITAMIENTJE BVBA
Private companiesOil and Gas Extraction • FLT VITAMIENTJE BVBA

Contactgegevens FLT VITAMIENTJE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLT VITAMIENTJE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLT VITAMIENTJE BVBA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Havermarkt 19 3500 Hasselt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-22-71-20 32-11-22-71-20

Fax (fax): 32-11-22-34-70 32-11-22-34-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLT VITAMIENTJE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLT VITAMIENTJE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLT VITAMIENTJE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLT VITAMIENTJE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLT VITAMIENTJE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLT VITAMIENTJE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLT VITAMIENTJE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLT VITAMIENTJE BVBA
Products information FLT VITAMIENTJE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01326843261
Ondernemingsnummer: 7609649658
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 533,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLT VITAMIENTJE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Amusements and attractions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLT VITAMIENTJE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLT VITAMIENTJE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLT VITAMIENTJE BVBA
Addition kinds of activities for FLT VITAMIENTJE BVBA

206200. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
10440100. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
17990600. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
22530102. Strandkleding, breien | Beachwear, knit
24510201. Mobiele gebouwen: voor commercieel gebruik | Mobile buildings: for commercial use
80110108. oncoloog | Oncologist

Werken bij FLT VITAMIENTJE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLT VITAMIENTJE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLT VITAMIENTJE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLT VITAMIENTJE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekeringsadviseur KMO-INDUSTRIE regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Tessenderlo zijn we op zoek naar een verzekeringsadviseur. Taken: Als Verzekeringsadviseur ben je verantwoordelijk voor een bestaande KMO-klantenportefeuille. Je werkt offertes en commerciële acties uit. Je onderhandelt met verzekeraars en zorgt voor een goede kwaliteit en rendement. Als Verzekeringsadviseur ga je steeds op zoek naar de verzekering die het meest voldoet aan de specifieke noden van de individuele klant. Na analyse van de risico's werk je een offerte uit en bespreek je die met de klant. Als Verzekeringsadviseur bekleed je een commerciële binnendienstfunctie in combinatie met buitenopdrachten. Je vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden met klanten en verzekeringsmaatschappijen, teneinde hen beter te leren kennen om zo vlot mogelijk met beide partijen te kunnen samenwerken.

  • Project Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Muizen is gespecialiseerd in elektrificatiewerken voor hoogspanningsnetten en spoorwegnetwerken in spoorwegseininrichting, in de bouw van metalen structuren en in de aanleg van industrieterreinen. In het kader van haar verdere ontwikkeling versterken zij het team met een Project Administrator: Een administratieve medewerker, die nauwkeurig en gestructureerd werkt en gedreven is door het behalen van deadlines. UW FUNCTIE: Als Project Administrator ben je het aanspreekpunt voor elke Projectleider / Werfleider Je doet de volledige dossieradministratie in samenwerking met de Projectleider / Werfleider Je staat in voor de kwaliteit en correcte inhoud van de laatste administratieve documenten Je zorgt voor een correcte invoer van de puntering Je bent de unieke administratieve contactpersoon naar externe instanties zoals de RSZ voor aangifte van de werf, de RSZ aangifte voor onderaannemers, Klip en Klim voor de aanvraag van liggingsplannen nutsleidingen, enz Je bent verantwoordelijk voor het correct samenvoegen en archiveren van de dossiers volgens bestaande ISO procedure Je doet bestellingen van materiaal op afroep

  • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • Orderpicker tuinbouw - enkel tewerkstelling op dinsdagen (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf zijn we op zoek naar een arbeider die 1 dag per week kan werken. Deze tewerkstelling zal voornamelijk op dinsdagen vallen (bij uitzondering kan dit aangepast worden naar een andere dag) U zal meehelpen in het magazijn, het etiketteren, het herverdelen van de planten, ... U bent arbeider of student en kan u 1 dag per week vrijmaken.

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Bachelor in de audiologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van FLT VITAMIENTJE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLT VITAMIENTJE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLT VITAMIENTJE BVBA. Laat een reactie achter voor FLT VITAMIENTJE BVBA. FLT VITAMIENTJE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLT VITAMIENTJE BVBA. Leave a respond for FLT VITAMIENTJE BVBA. FLT VITAMIENTJE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLT VITAMIENTJE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLT VITAMIENTJE BVBA
Location of FLT VITAMIENTJE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLT VITAMIENTJE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLT VITAMIENTJE BVBA FLT VITAMIENTJE BVBA: Assuria | De Keyser B | De Stamper | ANDO CONSULT BVBA | Lens H

Other related companies as FLT VITAMIENTJE BVBA: Assuria | De Keyser B | De Stamper | ANDO CONSULT BVBA | Lens H

FLT VITAMIENTJE BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is FLT VITAMIENTJE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01326843261. Het bedrijf FLT VITAMIENTJE BVBA bevindt zich op het adres: Havermarkt 19 3500 Hasselt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 533,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Amusements and attractions. Producten gemaakt in FLT VITAMIENTJE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLT VITAMIENTJE BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLT VITAMIENTJE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLT VITAMIENTJE BVBA, openstaande posities, locatie van FLT VITAMIENTJE BVBA op de kaart.

FLT VITAMIENTJE BVBA is a company, that was registered 2015 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is FLT VITAMIENTJE BVBA, company assigned to the tax number BE01326843261. The company FLT VITAMIENTJE BVBA is located at the address: Havermarkt 19 3500 Hasselt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 533,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Amusements and attractions. Products created in FLT VITAMIENTJE BVBA were not found.
The main activity of FLT VITAMIENTJE BVBA is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLT VITAMIENTJE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLT VITAMIENTJE BVBA, open positions, location of FLT VITAMIENTJE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLT VITAMIENTJE BVBA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLT VITAMIENTJE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLT VITAMIENTJE BVBA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLT VITAMIENTJE BVBA, employees, financial statistics.