FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA

Contactgegevens FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Hasseltweg 475 3600 Genk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-22-95-56 32-11-22-95-56

Fax (fax): 32-11-24-14-18 32-11-24-14-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA
Products information FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01392761230
Ondernemingsnummer: 1892364501
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 732,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Belgium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA
(Get full report from official database of BE for FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA
Addition kinds of activities for FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA

10990300. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
17529901. Toegang tot de installatie van het vloersysteem | Access flooring system installation
25220400. Kantoortafels en tafels, behalve hout | Office desks and tables, except wood
34929900. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
50870403. Tailors 'benodigdheden | Tailors' supplies
59610202. Computers en randapparatuur, postorder | Computers and peripheral equipment, mail order

Werken bij FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de ploegbaas ben je verantwoordelijk voor volgende taken: - Planningen opmaken - Team van operatoren aansturen - Opvangen van het verlof van ploegbazen - Processen opvolgen en verbeteringen voorstellen

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Evergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • SPONTANE LERAREN VOOR BIJLES WISKUNDE (regio MAASEIK-BREE/LIMBURG) (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: MB2018

Zoek naar antwoorden van FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA. Laat een reactie achter voor FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA. FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA. Leave a respond for FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA. FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA op de google maps. Adres en contacten FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA
Location of FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA on the google maps. Address and contacts of FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA: FORTIS | Forge du Cheval Noir | ACTA INTERIM | CLB | R?SIDENCE HUYSMANS

Other related companies as FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA: FORTIS | Forge du Cheval Noir | ACTA INTERIM | CLB | R?SIDENCE HUYSMANS

FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01392761230. Het bedrijf FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA bevindt zich op het adres: Hasseltweg 475 3600 Genk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 732,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels - Belgium. Producten gemaakt in FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA, openstaande posities, locatie van FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA op de kaart.

FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA is a company, that was registered 2011 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA, company assigned to the tax number BE01392761230. The company FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA is located at the address: Hasseltweg 475 3600 Genk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 732,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels - Belgium. Products created in FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA were not found.
The main activity of FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA is not available. You also can look at reviews of FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA, open positions, location of FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBOKRIJKS-GASTHOF BVBA, employees, financial statistics.