GODELIEVE MORET

Contactgegevens GODELIEVE MORET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GODELIEVE MORET: address, phone, fax, email, website, opening hours

GODELIEVE MORET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROMEINSESTEENWEG 344; 1853; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22673842 (+32-22673842) 22673842 (+32-22673842)

Fax (fax): +32 (53) 186-44-20 +32 (53) 186-44-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GODELIEVE MORET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GODELIEVE MORET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GODELIEVE MORET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GODELIEVE MORET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GODELIEVE MORET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GODELIEVE MORET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GODELIEVE MORET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GODELIEVE MORET
Products information GODELIEVE MORET

BTW identificatienummer (tax): BE02148071289
Ondernemingsnummer: 4631805419
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 686,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GODELIEVE MORET
(Get full report from official database of BE for GODELIEVE MORET)

Aanvulling soorten activiteiten voor GODELIEVE MORET
Addition kinds of activities for GODELIEVE MORET

348301. Ammunitie componenten | Ammunition components
16239903. Buizenbouw | Pipe laying construction
27590600. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
33120301. Billets, staal | Billets, steel
34620000. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
36250206. Magnetische schakelaars (industriële besturing) | Solenoid switches (industrial controls)
39490502. Boogschieten apparatuur, algemeen | Archery equipment, general
75199900. Utility aanhangwagen verhuur, nec | Utility trailer rental, nec

Werken bij GODELIEVE MORET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GODELIEVE MORET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GODELIEVE MORET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GODELIEVE MORET. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Revalidatie kust (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit mooie project zal je werken met cardiologische en locomotorische patiënten, en hen bijstaan tijdens hun revalidatie.  Jouw taken: - opvolging en ondersteuning patiënten - motiveren patiënten - vlotte overdracht garanderen - etc.  Ervaring in revalidatie, en kennis van cardio zijn een must.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Metser met ervaring (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een klant van ons die gevestigd is in regio Langemark is op dit moment op zoek naar een metser met ervaring. Je staat in voor metselwerken bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ASAP.be

    Type: Werfreserve

    Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

Zoek naar antwoorden van GODELIEVE MORET in sociale netwerken
Look for responds of GODELIEVE MORET in social networks

Lees alle opmerkingen voor GODELIEVE MORET. Laat een reactie achter voor GODELIEVE MORET. GODELIEVE MORET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GODELIEVE MORET. Leave a respond for GODELIEVE MORET. GODELIEVE MORET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GODELIEVE MORET op de google maps. Adres en contacten GODELIEVE MORET
Location of GODELIEVE MORET on the google maps. Address and contacts of GODELIEVE MORET

Andere gerelateerde bedrijven als come GODELIEVE MORET GODELIEVE MORET: PELEMAN VAN DE WEGHE | DE WOLF G | Van Parys A | TWINTECH-SELEXION | CENTRE P.M.S.

Other related companies as GODELIEVE MORET: PELEMAN VAN DE WEGHE | DE WOLF G | Van Parys A | TWINTECH-SELEXION | CENTRE P.M.S.

GODELIEVE MORET is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GODELIEVE MORET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02148071289. Het bedrijf GODELIEVE MORET bevindt zich op het adres: ROMEINSESTEENWEG 344; 1853; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 686,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van GODELIEVE MORET is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GODELIEVE MORET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GODELIEVE MORET, openstaande posities, locatie van GODELIEVE MORET op de kaart.

GODELIEVE MORET is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GODELIEVE MORET, company assigned to the tax number BE02148071289. The company GODELIEVE MORET is located at the address: ROMEINSESTEENWEG 344; 1853; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 686,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of GODELIEVE MORET is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GODELIEVE MORET is not available. You also can look at reviews of GODELIEVE MORET, open positions, location of GODELIEVE MORET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GODELIEVE MORET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GODELIEVE MORET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GODELIEVE MORET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GODELIEVE MORET, employees, financial statistics.