GILLESSEN

Contactgegevens GILLESSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILLESSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILLESSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLEIALFER STRASSE 1; 4782; SANKT (GROOT), België

Telefoon (phone): 80548550 (+32-80548550) 80548550 (+32-80548550)

Fax (fax): +32 (61) 164-47-23 +32 (61) 164-47-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILLESSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILLESSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILLESSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILLESSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILLESSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILLESSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILLESSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILLESSEN
Products information GILLESSEN

BTW identificatienummer (tax): BE08820892333
Ondernemingsnummer: 4500793457
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILLESSEN
(Get full report from official database of BE for GILLESSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILLESSEN
Addition kinds of activities for GILLESSEN

22620105. Roller printing: kunstmatige vezels en zijden breed geweven stoffen | Roller printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24529901. Geodesische koepels, geprefabriceerd, hout | Geodesic domes, prefabricated, wood
35310511. Schrapers (bouwmachines) | Scrapers (construction machinery)
35679905. Inbouwen van ovens | Enameling ovens
36510105. Coin-operated phonographs, juke boxes | Coin-operated phonographs, juke boxes
50849902. Chemische procesapparatuur | Chemical process equipment
70410201. Pension, organisatie | Boarding house, organization

Werken bij GILLESSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILLESSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILLESSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILLESSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker in wisselende posten (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op zowel mechanisch als elektrisch gebied. - Je staat in voor herstellingen bij defecten/storingen van het machinepark. - Je werkt mee aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken. - Je geeft advies mbt mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • Lasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die betonnen prefab-elementen en produceert, zijn wij op zoek naar een lasser die zal werken in Oudenaarde. Je zal aan de hand van een technische tekening voor het lassen van de korven.

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Studenten in dierenarts voor "Purina" kwaliteits producten te promoteren (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een agentschap gespecialiseerd in Brand Activation. Voor onze klant Nestlé zijn wij op zoek naar dynamische en enthousiaste personen om de producten voor honden en katten in de kijker te zetten. Na een uitgebreide training, word je verantwoordelijk voor demonstraties en degustaties in gespecialiseerde winkels . Een eerste belangrijke periode is gepland iedere vrijdag en zaterdag vanaf september. Hou je van een commerciële uitdaging en ben je vrij vanaf september ? Vervoeg dan ons team ! Stuur uw cv naar : [email protected]

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van GILLESSEN in sociale netwerken
Look for responds of GILLESSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILLESSEN. Laat een reactie achter voor GILLESSEN. GILLESSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILLESSEN. Leave a respond for GILLESSEN. GILLESSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILLESSEN op de google maps. Adres en contacten GILLESSEN
Location of GILLESSEN on the google maps. Address and contacts of GILLESSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GILLESSEN GILLESSEN: FORTIS | NETTOLUX | DISTELRATH | ANN VERLEYSEN | TrapaNet

Other related companies as GILLESSEN: FORTIS | NETTOLUX | DISTELRATH | ANN VERLEYSEN | TrapaNet

GILLESSEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILLESSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08820892333. Het bedrijf GILLESSEN bevindt zich op het adres: BLEIALFER STRASSE 1; 4782; SANKT (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van GILLESSEN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILLESSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILLESSEN, openstaande posities, locatie van GILLESSEN op de kaart.

GILLESSEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILLESSEN, company assigned to the tax number BE08820892333. The company GILLESSEN is located at the address: BLEIALFER STRASSE 1; 4782; SANKT (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 526,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of GILLESSEN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GILLESSEN is not available. You also can look at reviews of GILLESSEN, open positions, location of GILLESSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILLESSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILLESSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILLESSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILLESSEN, employees, financial statistics.