FRANSEN C

Contactgegevens FRANSEN C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANSEN C: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANSEN C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE ROBIANOSTRAAT 12; 2150; BORSBEEK, België

Telefoon (phone): 33212930 (+32-33212930) 33212930 (+32-33212930)

Fax (fax): +32 (10) 776-60-58 +32 (10) 776-60-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANSEN C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANSEN C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANSEN C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANSEN C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANSEN C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANSEN C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANSEN C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANSEN C
Products information FRANSEN C

BTW identificatienummer (tax): BE07884033203
Ondernemingsnummer: 5432708740
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANSEN C
(Get full report from official database of BE for FRANSEN C)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANSEN C
Addition kinds of activities for FRANSEN C

09129905. Makreel, vangen van | Mackerel, catching of
24369900. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood, nec
24510201. Mobiele gebouwen: voor commercieel gebruik | Mobile buildings: for commercial use
33569903. Tungsten, basisvormen | Tungsten, basic shapes
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
36639903. Encryptie-apparaten | Encryption devices

Werken bij FRANSEN C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANSEN C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANSEN C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANSEN C. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Technisch magazijnier (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Ervaren monteur (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een producent van zonneweringen gelegen te Gullegem. Men zoekt een monteur die naast montage ook elektrische bedrading kan trekken in zonneluifels. Taken: - montage van zonneluifels met handgereedschap - trekken van elektrische leidingen in zonneluifels en deze aansluiten op LED verlichting, spotjes,... Profiel: - u hebt een basiskennis van elektriciteit en vooral elektrische bedrading trekken - u bent handig en kan werken met handgereedschap Aanbod: - dagwerk vanaf 7 uur s morgens - interimopdracht tot aan de verlofperiode (rond 21 juli) om daarna verder te werken vanaf 15 augustus - goede verdienste aangevuld met maaltijdcheques Interesse? Contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Menen op het nummer 056/51.92.72

  • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

  • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van FRANSEN C in sociale netwerken
Look for responds of FRANSEN C in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANSEN C. Laat een reactie achter voor FRANSEN C. FRANSEN C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANSEN C. Leave a respond for FRANSEN C. FRANSEN C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANSEN C op de google maps. Adres en contacten FRANSEN C
Location of FRANSEN C on the google maps. Address and contacts of FRANSEN C

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANSEN C FRANSEN C: Energy in Sales and Service | ARCO STAR NV | Devolder Motors BVBA | ANNE JOLIE | Vanhaecke P

Other related companies as FRANSEN C: Energy in Sales and Service | ARCO STAR NV | Devolder Motors BVBA | ANNE JOLIE | Vanhaecke P

FRANSEN C is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANSEN C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07884033203. Het bedrijf FRANSEN C bevindt zich op het adres: DE ROBIANOSTRAAT 12; 2150; BORSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 429,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants..
De hoofdactiviteit van FRANSEN C is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANSEN C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANSEN C, openstaande posities, locatie van FRANSEN C op de kaart.

FRANSEN C is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANSEN C, company assigned to the tax number BE07884033203. The company FRANSEN C is located at the address: DE ROBIANOSTRAAT 12; 2150; BORSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 429,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants..
The main activity of FRANSEN C is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANSEN C is not available. You also can look at reviews of FRANSEN C, open positions, location of FRANSEN C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANSEN C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANSEN C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANSEN C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANSEN C, employees, financial statistics.