FLYDCO SA

Contactgegevens FLYDCO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLYDCO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLYDCO SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Grand-Place 11 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-13-64-79 32-25-13-64-79

Fax (fax): 32-25-02-47-48 32-25-02-47-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLYDCO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLYDCO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLYDCO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLYDCO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLYDCO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLYDCO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLYDCO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLYDCO SA
Products information FLYDCO SA

BTW identificatienummer (tax): BE03494445800
Ondernemingsnummer: 3506256103
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 883,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLYDCO SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Italy

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLYDCO SA
(Get full report from official database of BE for FLYDCO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLYDCO SA
Addition kinds of activities for FLYDCO SA

769906. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
20660202. Directe cacao | Instant cocoa
25149908. Roken stands: metaal | Smoking stands: metal
33410101. Loodsmelten en raffineren (secundair) | Lead smelting and refining (secondary)
36250103. Motorcontroles, elektrisch | Motor controls, electric
37130208. Farm truck bodies | Farm truck bodies
38610207. Verwerkingsapparatuur, fotografisch | Processing equipment, photographic

Werken bij FLYDCO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLYDCO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLYDCO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLYDCO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • procesoperator met passie voor chocolade 2 ploegen, Brugge (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gefascineerd door productiemachines en -processen maar heb je ook een passie voor chocolade? Dan zoeken wij jou! Voor een chocoladefabriek te Brugge zoeken wij een gemotiveerde operator met verantwoordelijkheidsgevoel. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: - Opvolgen van het productieproces van a tot z - Controle van de uitgevoerde werken - Controle van de machines, vb temperatuur, viscositeit,... - Wissels voorbereiden - Afgewerkte paletten naar het magazijn brengen - Documenten invullen m.b.t. productieproces - Reinigen van de machines - Nieuwe medewerkers begeleiden op hun eerste werkdag - Inspringen bij de productiemedewerkers indien nodig - ... Kortom, veel afwisseling in 1 job!

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Studierelevante bijbaan customer service - Wielsbeke - min 1.5 dagen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een internationale firma? Wil je meedraaien op de "after sales" afdeling? Ben je beschikbaar om minimum 1.5 dagen per week te werken? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Je komt terecht in een bedrijf in Wielsbeke waar je een tweetal dagen meedraait op de afdeling. Je staat in voor volgende taken: registratie van klachten mails behandelen allerhande administratie

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • AFBRAAKWERKER (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AS BUILDING

    Type: Vaste Job

    afbraak veranda's / ziekenhuizen strippen van gebouwen

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

  • Bewakingsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van FLYDCO SA in sociale netwerken
Look for responds of FLYDCO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLYDCO SA. Laat een reactie achter voor FLYDCO SA. FLYDCO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLYDCO SA. Leave a respond for FLYDCO SA. FLYDCO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLYDCO SA op de google maps. Adres en contacten FLYDCO SA
Location of FLYDCO SA on the google maps. Address and contacts of FLYDCO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLYDCO SA FLYDCO SA: Geerts | M. FRANSEN | ECOLE FOND. COMMUNALE | BERNARD VAN DEN HEMEL | Stessens R

Other related companies as FLYDCO SA: Geerts | M. FRANSEN | ECOLE FOND. COMMUNALE | BERNARD VAN DEN HEMEL | Stessens R

FLYDCO SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLYDCO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03494445800. Het bedrijf FLYDCO SA bevindt zich op het adres: Grand-Place 11 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 883,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels - Italy. Producten gemaakt in FLYDCO SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLYDCO SA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLYDCO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLYDCO SA, openstaande posities, locatie van FLYDCO SA op de kaart.

FLYDCO SA is a company, that was registered 1986 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLYDCO SA, company assigned to the tax number BE03494445800. The company FLYDCO SA is located at the address: Grand-Place 11 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 883,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels - Italy. Products created in FLYDCO SA were not found.
The main activity of FLYDCO SA is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLYDCO SA is not available. You also can look at reviews of FLYDCO SA, open positions, location of FLYDCO SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLYDCO SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLYDCO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLYDCO SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLYDCO SA, employees, financial statistics.