FABIENNE MAQUET

Contactgegevens FABIENNE MAQUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FABIENNE MAQUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

FABIENNE MAQUET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ANES 2; 4460; GRACE-HOLLOGNE, België

Telefoon (phone): 42342939 (+32-42342939) 42342939 (+32-42342939)

Fax (fax): +32 (53) 205-75-43 +32 (53) 205-75-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FABIENNE MAQUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FABIENNE MAQUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FABIENNE MAQUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FABIENNE MAQUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FABIENNE MAQUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FABIENNE MAQUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FABIENNE MAQUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FABIENNE MAQUET
Products information FABIENNE MAQUET

BTW identificatienummer (tax): BE06138305664
Ondernemingsnummer: 7145477294
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 716,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FABIENNE MAQUET
(Get full report from official database of BE for FABIENNE MAQUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor FABIENNE MAQUET
Addition kinds of activities for FABIENNE MAQUET

278999. Boekbinderij en aanverwant werk, nec | Bookbinding and related work, nec
281907. carbiden | Carbides
733100. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
34460401. Akoestische ophangsystemen, metaal | Acoustical suspension systems, metal
62110205. Securities flotatie bedrijven | Securities flotation companies
78120105. Film productie en distributie | Motion picture production and distribution

Werken bij FABIENNE MAQUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FABIENNE MAQUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FABIENNE MAQUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FABIENNE MAQUET. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

  • Productiearbeiders om z.s.m. op te starten! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zonhoven zoeken wij dringend een aantal productiearbeiders om zo snel mogelijk op te starten in 2-ploegen of nachtpost!

  • Chauffeur CE (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur CE voor een bedrijf regio Oostende. Je vervoert voornamelijk grondstoffen zoals asfalt, puin en granulaten. Je vertrekt steeds vanuit het depot

  • Lasser M/V - regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je stelt diverse constructies samen en last ze ook af. Dit kan zowel met halfautomaat, als met TIG gebeuren. Bovendien houden we sterk rekening met jouw competenties en zetten je ook in voor andere taken die aansluiten bij jouw kwaliteiten

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • Barkeeper (cat V) 213 (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke strandbar in De Haan zijn we op zoek naar enthousiaste studenten. Uw takenpakket bestaat uit: De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De glazen afwassen

  • Mechanical design engineer - 3D automated solutions (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant, regio Deinze, is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen in haar niche, en dit voor tal van internationale klanten. Ben jij sterk in mechanische processen en heb je een sterke affiniteit met 3D ontwerpen? Zie je het zitten om te werken op projectbasis? Kijk dan hier wat onze klant in aanbieding heeft voor jou! Contacteer ons op 09/352.01.00 of via mail: apply(at)lga.jobs Een overzicht van het takenpakket: Je werkt nauw samen met het projectteam en verleent jouw advies tijdig Je staat in rechtstreeks contact met de project manager, waar je tijdig aan rapporteert Als mechanisch ingenieur sta jij in voor de analyses van de mechanische installaties en de opbouw ervan Dit alles aan de hand van 3D-CAD software Je controleert ook tijdig de aangekochte materialen en assemblages Het grootste deel van je tijd vertoef binnen het bedrijf, maar legt vaak telefonisch contact met de klant

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

Zoek naar antwoorden van FABIENNE MAQUET in sociale netwerken
Look for responds of FABIENNE MAQUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor FABIENNE MAQUET. Laat een reactie achter voor FABIENNE MAQUET. FABIENNE MAQUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FABIENNE MAQUET. Leave a respond for FABIENNE MAQUET. FABIENNE MAQUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FABIENNE MAQUET op de google maps. Adres en contacten FABIENNE MAQUET
Location of FABIENNE MAQUET on the google maps. Address and contacts of FABIENNE MAQUET

Andere gerelateerde bedrijven als come FABIENNE MAQUET FABIENNE MAQUET: Banque Bruxelles Lambert SA | De Ruwe | LES DALMATIENS | ETS OLIVER NUTAL SPRL | DIERENKLINIEK MECHELEN

Other related companies as FABIENNE MAQUET: Banque Bruxelles Lambert SA | De Ruwe | LES DALMATIENS | ETS OLIVER NUTAL SPRL | DIERENKLINIEK MECHELEN

FABIENNE MAQUET is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FABIENNE MAQUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06138305664. Het bedrijf FABIENNE MAQUET bevindt zich op het adres: RUE DES ANES 2; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 716,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van FABIENNE MAQUET is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FABIENNE MAQUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FABIENNE MAQUET, openstaande posities, locatie van FABIENNE MAQUET op de kaart.

FABIENNE MAQUET is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FABIENNE MAQUET, company assigned to the tax number BE06138305664. The company FABIENNE MAQUET is located at the address: RUE DES ANES 2; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 716,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of FABIENNE MAQUET is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FABIENNE MAQUET is not available. You also can look at reviews of FABIENNE MAQUET, open positions, location of FABIENNE MAQUET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FABIENNE MAQUET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FABIENNE MAQUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FABIENNE MAQUET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FABIENNE MAQUET, employees, financial statistics.