FLKINEPOLIS GROUP NV

Contactgegevens FLKINEPOLIS GROUP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLKINEPOLIS GROUP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLKINEPOLIS GROUP NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eeuwfeestln. 20 1020 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-74-26-00 32-24-74-26-00

Fax (fax): 32-24-74-26-06 32-24-74-26-06

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLKINEPOLIS GROUP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLKINEPOLIS GROUP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLKINEPOLIS GROUP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLKINEPOLIS GROUP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLKINEPOLIS GROUP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLKINEPOLIS GROUP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLKINEPOLIS GROUP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLKINEPOLIS GROUP NV
Products information FLKINEPOLIS GROUP NV

BTW identificatienummer (tax): BE03640014648
Ondernemingsnummer: 9630584716
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 190,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FLKINEPOLIS GROUP NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Amusements and attractions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLKINEPOLIS GROUP NV
(Get full report from official database of BE for FLKINEPOLIS GROUP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLKINEPOLIS GROUP NV
Addition kinds of activities for FLKINEPOLIS GROUP NV

598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
02790400. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
10610401. Scheelite mijnbouw | Scheelite mining
13110203. Koolpyrolyse | Coal pyrolysis
26559900. Fiber blikjes, trommels en dergelijke producten, nec | Fiber cans, drums, and similar products, nec
36359900. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
50880105. Schepen | Ships
60219901. Nationale trustbedrijven met deposito's, commercieel | National trust companies with deposits, commercial
73810104. Beschermende diensten, wacht | Protective services, guard

Werken bij FLKINEPOLIS GROUP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLKINEPOLIS GROUP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLKINEPOLIS GROUP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLKINEPOLIS GROUP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • Commercieel bediende (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Ingelmunster zoeken wij EEN COMMERCIEEL BEDIENDE BOUW/INDUSTRIE/WERKPLAATSUITRUSTING (M/V)   Veelvuldig klantencontact per telefoon, e-mail en fax m.b.t.: Omzetting referenties (crossing) Beschikbaarheid en prijs van onderdelen Status lopende bestellingen Ingeven voorraad administratie (inkomende en uitgaande goederen) Communicatie met leveranciers over bestellingen, leveringstermijnen  e.d. Beheer documentatie en prijslijsten

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van FLKINEPOLIS GROUP NV in sociale netwerken
Look for responds of FLKINEPOLIS GROUP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLKINEPOLIS GROUP NV. Laat een reactie achter voor FLKINEPOLIS GROUP NV. FLKINEPOLIS GROUP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLKINEPOLIS GROUP NV. Leave a respond for FLKINEPOLIS GROUP NV. FLKINEPOLIS GROUP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLKINEPOLIS GROUP NV op de google maps. Adres en contacten FLKINEPOLIS GROUP NV
Location of FLKINEPOLIS GROUP NV on the google maps. Address and contacts of FLKINEPOLIS GROUP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLKINEPOLIS GROUP NV FLKINEPOLIS GROUP NV: STUDIOTECH SA/NV | E. DEUPOOR | HMZ Meca | LUIGINO COIFFURE | Flathotel Lambertmont

Other related companies as FLKINEPOLIS GROUP NV: STUDIOTECH SA/NV | E. DEUPOOR | HMZ Meca | LUIGINO COIFFURE | Flathotel Lambertmont

FLKINEPOLIS GROUP NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLKINEPOLIS GROUP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03640014648. Het bedrijf FLKINEPOLIS GROUP NV bevindt zich op het adres: Eeuwfeestln. 20 1020 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 190,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Amusements and attractions. Producten gemaakt in FLKINEPOLIS GROUP NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLKINEPOLIS GROUP NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLKINEPOLIS GROUP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLKINEPOLIS GROUP NV, openstaande posities, locatie van FLKINEPOLIS GROUP NV op de kaart.

FLKINEPOLIS GROUP NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLKINEPOLIS GROUP NV, company assigned to the tax number BE03640014648. The company FLKINEPOLIS GROUP NV is located at the address: Eeuwfeestln. 20 1020 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 190,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Amusements and attractions. Products created in FLKINEPOLIS GROUP NV were not found.
The main activity of FLKINEPOLIS GROUP NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLKINEPOLIS GROUP NV is not available. You also can look at reviews of FLKINEPOLIS GROUP NV, open positions, location of FLKINEPOLIS GROUP NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLKINEPOLIS GROUP NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLKINEPOLIS GROUP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLKINEPOLIS GROUP NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLKINEPOLIS GROUP NV, employees, financial statistics.