FLSANDRISE NV

Contactgegevens FLSANDRISE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSANDRISE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSANDRISE NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Doornstraat 269 8200 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-34-78-10 32-50-34-78-10

Fax (fax): +32 (87) 842-40-26 +32 (87) 842-40-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSANDRISE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSANDRISE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSANDRISE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSANDRISE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSANDRISE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSANDRISE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSANDRISE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSANDRISE NV
Products information FLSANDRISE NV

BTW identificatienummer (tax): BE01353485107
Ondernemingsnummer: 2073913574
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLSANDRISE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Italy

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSANDRISE NV
(Get full report from official database of BE for FLSANDRISE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSANDRISE NV
Addition kinds of activities for FLSANDRISE NV

2842. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
8361. Woonzorg | Residential care
382903. Surveying en drafting apparatuur | Surveying and drafting equipment
399500. Begraafbakken | Burial caskets
725100. Schoenreparatie en shoeshine parlors | Shoe repair and shoeshine parlors
36469901. Plafondsystemen, lichtgevend | Ceiling systems, luminous
39491303. Hockey apparatuur en benodigdheden, algemeen | Hockey equipment and supplies, general
50820201. Bosbouwmachines | Forestry equipment
76991303. Sneeuwscooter reparatie | Snowmobile repair
83220605. Outreach-programma | Outreach program

Werken bij FLSANDRISE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSANDRISE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSANDRISE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSANDRISE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

  • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DELORGE RICHARD

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

  • POLYVALENTE ZAALMEDEWERKER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DE BOEIE

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een polyvalente kracht. Je zet de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, enz. Je helpt bij de bediening, je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes. Je zet de tafel klaar voor de volgende klant. Je wordt ook ingezet achter de bar.

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van FLSANDRISE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSANDRISE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSANDRISE NV. Laat een reactie achter voor FLSANDRISE NV. FLSANDRISE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSANDRISE NV. Leave a respond for FLSANDRISE NV. FLSANDRISE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSANDRISE NV op de google maps. Adres en contacten FLSANDRISE NV
Location of FLSANDRISE NV on the google maps. Address and contacts of FLSANDRISE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSANDRISE NV FLSANDRISE NV: TECHNY COPY (MR ROUCHET) | GARAGE SERAFINI | Buyens | CENTRE DE SERVICE SOCIAL | Cool

Other related companies as FLSANDRISE NV: TECHNY COPY (MR ROUCHET) | GARAGE SERAFINI | Buyens | CENTRE DE SERVICE SOCIAL | Cool

FLSANDRISE NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSANDRISE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01353485107. Het bedrijf FLSANDRISE NV bevindt zich op het adres: Doornstraat 269 8200 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels - Italy. Producten gemaakt in FLSANDRISE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSANDRISE NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSANDRISE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSANDRISE NV, openstaande posities, locatie van FLSANDRISE NV op de kaart.

FLSANDRISE NV is a company, that was registered 2006 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLSANDRISE NV, company assigned to the tax number BE01353485107. The company FLSANDRISE NV is located at the address: Doornstraat 269 8200 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels - Italy. Products created in FLSANDRISE NV were not found.
The main activity of FLSANDRISE NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSANDRISE NV is not available. You also can look at reviews of FLSANDRISE NV, open positions, location of FLSANDRISE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSANDRISE NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSANDRISE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSANDRISE NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSANDRISE NV, employees, financial statistics.