FLKORTRIJK XPO CVBA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • FLKORTRIJK XPO CVBA
Private companiesOil and Gas Extraction • FLKORTRIJK XPO CVBA

Contactgegevens FLKORTRIJK XPO CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLKORTRIJK XPO CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLKORTRIJK XPO CVBA

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Doorniksesteenweg 216 8500 Kortrijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-24-11-11 32-56-24-11-11

Fax (fax): 32-56-21-79-30 32-56-21-79-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLKORTRIJK XPO CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLKORTRIJK XPO CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLKORTRIJK XPO CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLKORTRIJK XPO CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLKORTRIJK XPO CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLKORTRIJK XPO CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLKORTRIJK XPO CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLKORTRIJK XPO CVBA
Products information FLKORTRIJK XPO CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07450347900
Ondernemingsnummer: 7122680664
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 842,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLKORTRIJK XPO CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Amusements and attractions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLKORTRIJK XPO CVBA
(Get full report from official database of BE for FLKORTRIJK XPO CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLKORTRIJK XPO CVBA
Addition kinds of activities for FLKORTRIJK XPO CVBA

204799. Honden- en kattenvoer, nec | Dog and cat food, nec
20110300. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
34839910. Missile warheads | Missile warheads
37110302. Personeelsdragers (motorvoertuigen), assemblage van | Personnel carriers (motor vehicles), assembly of
39310404. Franse hoornen en delen | French horns and parts
54619907. Pies | Pies
79991203. Rodeo dierenverhuur | Rodeo animal rental
80510000. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
96519902. Bureaus van normen, overheid | Bureaus of standards, government

Werken bij FLKORTRIJK XPO CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLKORTRIJK XPO CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLKORTRIJK XPO CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLKORTRIJK XPO CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • STIKSTER VOOR AFDELING OVERGORDIJNEN (ARDOOIE) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent graag bezig met stoffen en je houdt ervan om mooie zaken te confectioneren. Je gaat hierbij nauwkeurig en snel te werk. Een stikmachine kent geen geheimen voor je. In deze erg afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het stikken, controleren en verpakken van de overgordijnen. Geen bandwerk, alles wordt op maat gemaakt !

  • Junior Marketeer regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Junior Marketeer (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in Kortrijk. Als Junior Marketeer regio Kortrijk heb je onderstaand takenpakket: je verzorgt de offline communicatie (banners, folders, verpakkingen, …); je bent verantwoordelijk voor het ganse social media gebeuren (Instagram, Pinterest, Facebook, …); je denkt mee met het bedrijf en zoekt naar marketingopportuniteiten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wichelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Persoonlijk assistent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

  • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van FLKORTRIJK XPO CVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLKORTRIJK XPO CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLKORTRIJK XPO CVBA. Laat een reactie achter voor FLKORTRIJK XPO CVBA. FLKORTRIJK XPO CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLKORTRIJK XPO CVBA. Leave a respond for FLKORTRIJK XPO CVBA. FLKORTRIJK XPO CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLKORTRIJK XPO CVBA op de google maps. Adres en contacten FLKORTRIJK XPO CVBA
Location of FLKORTRIJK XPO CVBA on the google maps. Address and contacts of FLKORTRIJK XPO CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLKORTRIJK XPO CVBA FLKORTRIJK XPO CVBA: A.C.T.-DENET | LA MAISON DU STORE SPRL | THE BRUSSELS CORNER | JEANNINE ROMBOUTS | FRANCIS LIEKENDAEL

Other related companies as FLKORTRIJK XPO CVBA: A.C.T.-DENET | LA MAISON DU STORE SPRL | THE BRUSSELS CORNER | JEANNINE ROMBOUTS | FRANCIS LIEKENDAEL

FLKORTRIJK XPO CVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is FLKORTRIJK XPO CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07450347900. Het bedrijf FLKORTRIJK XPO CVBA bevindt zich op het adres: Doorniksesteenweg 216 8500 Kortrijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 842,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Amusements and attractions. Producten gemaakt in FLKORTRIJK XPO CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLKORTRIJK XPO CVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLKORTRIJK XPO CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLKORTRIJK XPO CVBA, openstaande posities, locatie van FLKORTRIJK XPO CVBA op de kaart.

FLKORTRIJK XPO CVBA is a company, that was registered 1997 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is FLKORTRIJK XPO CVBA, company assigned to the tax number BE07450347900. The company FLKORTRIJK XPO CVBA is located at the address: Doorniksesteenweg 216 8500 Kortrijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 842,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Amusements and attractions. Products created in FLKORTRIJK XPO CVBA were not found.
The main activity of FLKORTRIJK XPO CVBA is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLKORTRIJK XPO CVBA is not available. You also can look at reviews of FLKORTRIJK XPO CVBA, open positions, location of FLKORTRIJK XPO CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLKORTRIJK XPO CVBA, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLKORTRIJK XPO CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLKORTRIJK XPO CVBA, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLKORTRIJK XPO CVBA, employees, financial statistics.