DREAM FASHION

Contactgegevens DREAM FASHION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DREAM FASHION: address, phone, fax, email, website, opening hours

DREAM FASHION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU CHATEAU 64; 1081; KOEKELBERG (BRUXELLES), België

Telefoon (phone): 24115335 (+32-24115335) 24115335 (+32-24115335)

Fax (fax): +32 (53) 740-99-35 +32 (53) 740-99-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DREAM FASHION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DREAM FASHION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DREAM FASHION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DREAM FASHION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DREAM FASHION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DREAM FASHION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DREAM FASHION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DREAM FASHION
Products information DREAM FASHION

BTW identificatienummer (tax): BE05677703857
Ondernemingsnummer: 6820007324
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 100,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DREAM FASHION
(Get full report from official database of BE for DREAM FASHION)

Aanvulling soorten activiteiten voor DREAM FASHION
Addition kinds of activities for DREAM FASHION

594700. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
22110803. Cambric, katoen | Cambric, cotton
34490201. Lath, expanded metal | Lath, expanded metal
76990201. Tank reparatie | Tank repair
79930200. Spelmachines | Game machines

Werken bij DREAM FASHION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DREAM FASHION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DREAM FASHION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DREAM FASHION. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Vaste Job

    De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • Category Buyer - Indirect & Facility Services - Benelux - 38u (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Category Buyer Indirect & Facility Services ben je verantwoordelijk voor het prospecteren, selecteren, contracteren en opvolgen van dienstenoplossingen die beantwoorden aan de verwachtingen van onze (interne) klanten. Vanuit een sterke supply management kennis en binnen het kader van onze bedrijfsstrategie bied je ondersteuning aan de interne departementen HR, IT en operationele teams die op de sites van onze klanten werken. De functie van Category Buyer omvat volgende taken: Je beheert binnen het domein van Indirect Services de categorieën : HR (temp. Labour, consulting, arbodienstverlening) en IS&T (IT & Telecom) voor de Regio binnen de kaders van de strategie van de groep en de regio. Je optimaliseert de waarde en risico's van de categorie(ën) in de supply chain (keten). In je portefeuille vallen ook enkele nader te bepalen (binnen het team af te stemmen) categorieën binnen het domein soft services. Je verzorgt inkooptrajecten en bijhorende administratie waaronder o.a. het ontwikkelen van de inkoopstrategie, adviseren van de inschrijverslijst, accreditatie van leveranciers, het aanvragen, analyseren en onderhandelen over de voorwaarden van de offerten en het opstellen/verdedigen van een gunningsadvies aan de stakeholders / interne klant en het opstellen van de inkoopcontracten. Je zorgt ervoor dat de categorie (strategie) tevens optimaal beantwoordt aan de behoeften van het Platform en de Segmenten met het oog op groei van omzet en marge, en een optimale dienstverlening ondersteunt aan de interne en externe klant en de consument (verbeteren van de Quality Of Life). Hiertoe wordt transparant en constructief samengewerkt met leveranciers, alle andere afdelingen in de regio en met de (internationale) Supply Management community. Je garandeert de continuïteit van diensten/producten aan Sodexo en haar klanten (de segmenten/accounts) tegen optimale condities: maximale kosten efficiëntie (minimale TCO) en minimaal risico. Je legt de inkoopafspraken (back-2-back) contractueel vast. Je registreert/kapitaliseert innovaties uit de markt en fungeert als inkoopadviseur Je voert tijdige en correcte (financiële) rapporteringen uit over de voortgang van je werkzaamheden en de behaalde resultaten ten opzichte van je doelstellingen Je draagt actief bij tot het verfijnen van databases en benchmarking, per categorie van diensten Je analyseert periodiek de performance van je (belangrijkste) leveranciers in overleg met de sites. Je zorgt dat de afgesproken acties/verbeterplannen worden verzekerd. Je ondersteunt de siteteams bij het oplossen van escalaties met de geregistreerde leveranciers (klachten, geschillen, facturen, enz.) Je geeft ondersteuning met betrekking tot rapportages, inkoopdata analyses en (adhoc) afdelingsprojecten

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van DREAM FASHION in sociale netwerken
Look for responds of DREAM FASHION in social networks

Lees alle opmerkingen voor DREAM FASHION. Laat een reactie achter voor DREAM FASHION. DREAM FASHION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DREAM FASHION. Leave a respond for DREAM FASHION. DREAM FASHION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DREAM FASHION op de google maps. Adres en contacten DREAM FASHION
Location of DREAM FASHION on the google maps. Address and contacts of DREAM FASHION

Andere gerelateerde bedrijven als come DREAM FASHION DREAM FASHION: BART BORRY | GRAZIELA | YERNAUX BELGIUM | Steveny | C.M. ALFISO

Other related companies as DREAM FASHION: BART BORRY | GRAZIELA | YERNAUX BELGIUM | Steveny | C.M. ALFISO

DREAM FASHION is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DREAM FASHION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05677703857. Het bedrijf DREAM FASHION bevindt zich op het adres: AVENUE DU CHATEAU 64; 1081; KOEKELBERG (BRUXELLES). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 100,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants..
De hoofdactiviteit van DREAM FASHION is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DREAM FASHION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DREAM FASHION, openstaande posities, locatie van DREAM FASHION op de kaart.

DREAM FASHION is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DREAM FASHION, company assigned to the tax number BE05677703857. The company DREAM FASHION is located at the address: AVENUE DU CHATEAU 64; 1081; KOEKELBERG (BRUXELLES). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 100,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants..
The main activity of DREAM FASHION is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DREAM FASHION is not available. You also can look at reviews of DREAM FASHION, open positions, location of DREAM FASHION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DREAM FASHION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DREAM FASHION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DREAM FASHION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DREAM FASHION, employees, financial statistics.