FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA
Private companiesPrimary Metal Industries • FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA

Contactgegevens FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Ch. De Haecht 1179 1130 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-43-22-11 32-22-43-22-11

Fax (fax): 32-22-43-22-22 32-22-43-22-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA
Products information FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE01851165771
Ondernemingsnummer: 4808410644
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 594,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants, caterers and meal deliveries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA
(Get full report from official database of BE for FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA
Addition kinds of activities for FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA

493200. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
31310103. Clasps, schoen | Clasps, shoe
38290507. Nucleaire instrument modules | Nuclear instrument modules
64110104. Pensioen en pensioenplan consultants | Pension and retirement plan consultants
75139900. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs, nec | Truck rental and leasing, no drivers, nec

Werken bij FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Polyvalente magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat als magazijnier in voor de ontvangst en opslag van goederen in een opslagplaats. Verder zorg je er voor dat de goederen klaar zijn voor distributie en interne verdeling. Jouw taken: - Laden en lossen van goederen - Verzenden van goederen - Verzamelen van de orders - Aanleveren en klaarzetten van de nodige materialen aan de verschillende machines - Besturen van heftruck - Stockbeheer: controleren en verdelen van de binnenkomende goederen, doorgeven van leveringen naar de desbetreffende afdelingen, beheren van de voorraden van het magazijn, functioneren als contactpersoon van de afdeling

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

    Regio: WESTMEERBEEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

  • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

Zoek naar antwoorden van FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA. Laat een reactie achter voor FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA. FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA. Leave a respond for FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA. FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA op de google maps. Adres en contacten FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA
Location of FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA on the google maps. Address and contacts of FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA: AUTOCARS VOYAGES RAOUL | KRIS BONTINCK | ONAFH. ZIEKENFONDS | WILLY DONEUX | A.H.T.

Other related companies as FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA: AUTOCARS VOYAGES RAOUL | KRIS BONTINCK | ONAFH. ZIEKENFONDS | WILLY DONEUX | A.H.T.

FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01851165771. Het bedrijf FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA bevindt zich op het adres: Ch. De Haecht 1179 1130 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 594,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants, caterers and meal deliveries. Producten gemaakt in FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA, openstaande posities, locatie van FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA op de kaart.

FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA is a company, that was registered 1985 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA, company assigned to the tax number BE01851165771. The company FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA is located at the address: Ch. De Haecht 1179 1130 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 594,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants, caterers and meal deliveries. Products created in FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA were not found.
The main activity of FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA is not available. You also can look at reviews of FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA, open positions, location of FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOMPASS GROUP BELGILUX SA, employees, financial statistics.