FLHORECA 1999 NV

Contactgegevens FLHORECA 1999 NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHORECA 1999 NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHORECA 1999 NV

Regio (region): Beringen, België

Adres (address): Buitingstr. 145 3583 Beringen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-45-80-80 32-11-45-80-80

Fax (fax): 32-11-45-80-81 32-11-45-80-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHORECA 1999 NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHORECA 1999 NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHORECA 1999 NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHORECA 1999 NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHORECA 1999 NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHORECA 1999 NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHORECA 1999 NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHORECA 1999 NV
Products information FLHORECA 1999 NV

BTW identificatienummer (tax): BE04912780761
Ondernemingsnummer: 9789337158
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLHORECA 1999 NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Belgium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHORECA 1999 NV
(Get full report from official database of BE for FLHORECA 1999 NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHORECA 1999 NV
Addition kinds of activities for FLHORECA 1999 NV

212199. Sigaren, nec | Cigars, nec
635199. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
15420405. Religieuze bouwconstructie | Religious building construction
30110201. Landbouwbanden, pneumatisch | Agricultural tires, pneumatic
33419901. Aluminium smelten en raffineren (secundair) | Aluminum smelting and refining (secondary)
39490102. Carts, caddy | Carts, caddy
58120304. Coffeeshop | Coffee shop
79991101. Handwerk instructies | Arts and crafts instruction
80930101. Alcoholkliniek, polikliniek | Alcohol clinic, outpatient

Werken bij FLHORECA 1999 NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHORECA 1999 NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHORECA 1999 NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHORECA 1999 NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Monteur CV (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

    Regio: VUCHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: POLLET-GEKIERE

    Type: Vaste Job

    vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

  • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Medewerker kinderbegeleiding (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: DE KOALABEERTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf zal je instaan voor volgende taken: opvang kinderen van 0 tot 3 jaar. activiteiten doen met kinderen (spel, knutselen, zang, dans, lichaamsbeweging, verhaaltjes voorlezen,...). kindjes begeleiden bij de maaltijden en voeden. verzorging (luiers verversen, neusjes spoelen, handjes en gezichtjes afkuisen, indien nodig en toegelaten medicatie toedienen,...). mogelijk kleine onderhoudstaken vervullen (af en toe vloer vegen, kleine afwas).

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

Zoek naar antwoorden van FLHORECA 1999 NV in sociale netwerken
Look for responds of FLHORECA 1999 NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHORECA 1999 NV. Laat een reactie achter voor FLHORECA 1999 NV. FLHORECA 1999 NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHORECA 1999 NV. Leave a respond for FLHORECA 1999 NV. FLHORECA 1999 NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHORECA 1999 NV op de google maps. Adres en contacten FLHORECA 1999 NV
Location of FLHORECA 1999 NV on the google maps. Address and contacts of FLHORECA 1999 NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHORECA 1999 NV FLHORECA 1999 NV: BAKK. SIPS-VAN DER VEKEN | Martine Coiffure | LOUIS LAENEN | ASTRAL RENT-A-CAR | ROBERT HIMPLER/R. HIMPLER

Other related companies as FLHORECA 1999 NV: BAKK. SIPS-VAN DER VEKEN | Martine Coiffure | LOUIS LAENEN | ASTRAL RENT-A-CAR | ROBERT HIMPLER/R. HIMPLER

FLHORECA 1999 NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Beringen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHORECA 1999 NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04912780761. Het bedrijf FLHORECA 1999 NV bevindt zich op het adres: Buitingstr. 145 3583 Beringen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels - Belgium. Producten gemaakt in FLHORECA 1999 NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHORECA 1999 NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHORECA 1999 NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHORECA 1999 NV, openstaande posities, locatie van FLHORECA 1999 NV op de kaart.

FLHORECA 1999 NV is a company, that was registered 2011 in Beringen region, Belgium. Full name of company is FLHORECA 1999 NV, company assigned to the tax number BE04912780761. The company FLHORECA 1999 NV is located at the address: Buitingstr. 145 3583 Beringen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels - Belgium. Products created in FLHORECA 1999 NV were not found.
The main activity of FLHORECA 1999 NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHORECA 1999 NV is not available. You also can look at reviews of FLHORECA 1999 NV, open positions, location of FLHORECA 1999 NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHORECA 1999 NV, Beringen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHORECA 1999 NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHORECA 1999 NV, Beringen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHORECA 1999 NV, employees, financial statistics.