FLNOUVELLES FRONTIERES

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLNOUVELLES FRONTIERES
Private companiesWater Transportation • FLNOUVELLES FRONTIERES

Contactgegevens FLNOUVELLES FRONTIERES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNOUVELLES FRONTIERES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNOUVELLES FRONTIERES

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Boulevard Maurice Lemonnier 2 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-47-44-44 32-25-47-44-44

Fax (fax): 32-25-47-44-96 32-25-47-44-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNOUVELLES FRONTIERES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNOUVELLES FRONTIERES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNOUVELLES FRONTIERES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNOUVELLES FRONTIERES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNOUVELLES FRONTIERES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNOUVELLES FRONTIERES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNOUVELLES FRONTIERES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNOUVELLES FRONTIERES
Products information FLNOUVELLES FRONTIERES

BTW identificatienummer (tax): BE04503540039
Ondernemingsnummer: 8534149169
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLNOUVELLES FRONTIERES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Travel and tourism

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNOUVELLES FRONTIERES
(Get full report from official database of BE for FLNOUVELLES FRONTIERES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNOUVELLES FRONTIERES
Addition kinds of activities for FLNOUVELLES FRONTIERES

2822. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
17999926. Post ramp renovaties | Post disaster renovations
26790203. Ei kartons, gegoten pulp: gemaakt van aangekocht materiaal | Egg cartons, molded pulp: made from purchased material
31990100. Paardensportartikelen | Equestrian related leather articles
33419911. Herstel en raffinage van non-ferrometalen | Recovery and refining of nonferrous metals
34230102. Schoppen, spades (handgereedschap) | Shovels, spades (hand tools)
39440105. Go-carts, kinderen | Go-carts, children's

Werken bij FLNOUVELLES FRONTIERES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNOUVELLES FRONTIERES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNOUVELLES FRONTIERES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNOUVELLES FRONTIERES. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Mekanieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mekanieker sta je onder andere in voor: - Het uitvoeren van het onderhoudswerk aan de installaties - Het oplossen/herstellen van productiestoringen - Het in orde houden van persoonlijk en groepsgereedschap - Het leveren van bijdragen voor het verbeteren of verminderen van het onderhoudswerk

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • Operations supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: imec

    Type: Vaste Job

    Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

  • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

Zoek naar antwoorden van FLNOUVELLES FRONTIERES in sociale netwerken
Look for responds of FLNOUVELLES FRONTIERES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNOUVELLES FRONTIERES. Laat een reactie achter voor FLNOUVELLES FRONTIERES. FLNOUVELLES FRONTIERES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNOUVELLES FRONTIERES. Leave a respond for FLNOUVELLES FRONTIERES. FLNOUVELLES FRONTIERES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNOUVELLES FRONTIERES op de google maps. Adres en contacten FLNOUVELLES FRONTIERES
Location of FLNOUVELLES FRONTIERES on the google maps. Address and contacts of FLNOUVELLES FRONTIERES

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNOUVELLES FRONTIERES FLNOUVELLES FRONTIERES: K.U.L.-FAC.FARMACEUT.WET. | AGORA HOTEL | CARDON | APO-LUX | RUDY MORTIER

Other related companies as FLNOUVELLES FRONTIERES: K.U.L.-FAC.FARMACEUT.WET. | AGORA HOTEL | CARDON | APO-LUX | RUDY MORTIER

FLNOUVELLES FRONTIERES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNOUVELLES FRONTIERES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04503540039. Het bedrijf FLNOUVELLES FRONTIERES bevindt zich op het adres: Boulevard Maurice Lemonnier 2 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 245,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Travel and tourism. Producten gemaakt in FLNOUVELLES FRONTIERES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNOUVELLES FRONTIERES is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNOUVELLES FRONTIERES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNOUVELLES FRONTIERES, openstaande posities, locatie van FLNOUVELLES FRONTIERES op de kaart.

FLNOUVELLES FRONTIERES is a company, that was registered 1991 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLNOUVELLES FRONTIERES, company assigned to the tax number BE04503540039. The company FLNOUVELLES FRONTIERES is located at the address: Boulevard Maurice Lemonnier 2 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 245,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Travel and tourism. Products created in FLNOUVELLES FRONTIERES were not found.
The main activity of FLNOUVELLES FRONTIERES is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNOUVELLES FRONTIERES is not available. You also can look at reviews of FLNOUVELLES FRONTIERES, open positions, location of FLNOUVELLES FRONTIERES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNOUVELLES FRONTIERES, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNOUVELLES FRONTIERES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNOUVELLES FRONTIERES, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNOUVELLES FRONTIERES, employees, financial statistics.