FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV
Private companiesTobacco Products • FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV

Contactgegevens FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berkenlaan 5 1831 Diegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-25-33-80 32-27-25-33-80

Fax (fax): 32-27-25-38-10 32-27-25-38-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV
Products information FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV

BTW identificatienummer (tax): BE05277252197
Ondernemingsnummer: 4202514648
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Belgium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV
(Get full report from official database of BE for FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV
Addition kinds of activities for FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV

509905. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
22619901. Kalendering van katoenen stoffen | Calendering of cotton fabrics
32910403. Wielen, schuurmiddelen | Wheels, abrasive
34339906. Kachels, hout en steenkool | Stoves, wood and coal burning
50930106. Afvalkledij | Waste rags
80930100. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)

Werken bij FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Ploegbaas Wegenwerken M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegbaas wegenwerken verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Dit is jouw takenpakket: Leiding geven aan een ploeg van 3 tot 6 arbeiders; U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen het materieel en het werk; Je tracht een goede werksfeer na te streven en vormt en behoudt de ploeg; Je werkt dagelijks nauw samen met de werfleider; Opmaken van dag- en weekplanningen; Je neemt verantwoordelijkheid op voor het werk dat de ploeg uitvoert; Je werkt regelmatig mee waar nodig.

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    tExclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Antwerpen 18+ auto 7/9-17/9 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt voor de maand september studenten zoals jij om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

  • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DKTOPCLEAN

    Type: Werfreserve

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV. Laat een reactie achter voor FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV. FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV. Leave a respond for FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV. FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV op de google maps. Adres en contacten FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV
Location of FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV on the google maps. Address and contacts of FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV: VANDENBROUCKE | Blontrock André | Van Den Broeck K | C.E.+T. SA | JAN DE RUYCK

Other related companies as FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV: VANDENBROUCKE | Blontrock André | Van Den Broeck K | C.E.+T. SA | JAN DE RUYCK

FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05277252197. Het bedrijf FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV bevindt zich op het adres: Berkenlaan 5 1831 Diegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 608,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels - Belgium. Producten gemaakt in FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV, openstaande posities, locatie van FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV op de kaart.

FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV, company assigned to the tax number BE05277252197. The company FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV is located at the address: Berkenlaan 5 1831 Diegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 608,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels - Belgium. Products created in FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV were not found.
The main activity of FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV is not available. You also can look at reviews of FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV, open positions, location of FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEXPRESS BY HOLIDAY INN BRUSSELS AIRPORT NV, employees, financial statistics.