COIFFURE TRUIS

Contactgegevens COIFFURE TRUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE TRUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE TRUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEUKELSTRAAT 26; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51655306 (+32-51655306) 51655306 (+32-51655306)

Fax (fax): +32 (63) 281-65-51 +32 (63) 281-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE TRUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE TRUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE TRUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE TRUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE TRUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE TRUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE TRUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE TRUIS
Products information COIFFURE TRUIS

BTW identificatienummer (tax): BE05409637451
Ondernemingsnummer: 7870300292
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE TRUIS
(Get full report from official database of BE for COIFFURE TRUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE TRUIS
Addition kinds of activities for COIFFURE TRUIS

225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
232102. Mannen en jongens sport en polo shirts | Men's and boys' sports and polo shirts
13899900. Olie- en gasvelddiensten, nec, nec | Oil and gas field services, nec, nec
24990107. Washboards, hout en hout | Washboards, wood and part wood
26210503. Constructie papier | Construction paper
27919901. Typesetting, computer gestuurd | Typesetting, computer controlled
76990703. Röntgenapparatuur reparatie | X-ray equipment repair
84129901. Historische samenleving | Historical society

Werken bij COIFFURE TRUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE TRUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE TRUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE TRUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Lasser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    Op zaterdag (halve of volledige dag) helpt u mee aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

  • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE TRUIS in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE TRUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE TRUIS. Laat een reactie achter voor COIFFURE TRUIS. COIFFURE TRUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE TRUIS. Leave a respond for COIFFURE TRUIS. COIFFURE TRUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE TRUIS op de google maps. Adres en contacten COIFFURE TRUIS
Location of COIFFURE TRUIS on the google maps. Address and contacts of COIFFURE TRUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE TRUIS COIFFURE TRUIS: Julie | GABRIEL LANDUYT | Monique | Ed Commercials | HEIDI CAPIAU

Other related companies as COIFFURE TRUIS: Julie | GABRIEL LANDUYT | Monique | Ed Commercials | HEIDI CAPIAU

COIFFURE TRUIS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE TRUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409637451. Het bedrijf COIFFURE TRUIS bevindt zich op het adres: KEUKELSTRAAT 26; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE TRUIS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE TRUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE TRUIS, openstaande posities, locatie van COIFFURE TRUIS op de kaart.

COIFFURE TRUIS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE TRUIS, company assigned to the tax number BE05409637451. The company COIFFURE TRUIS is located at the address: KEUKELSTRAAT 26; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE TRUIS is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE TRUIS is not available. You also can look at reviews of COIFFURE TRUIS, open positions, location of COIFFURE TRUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE TRUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE TRUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE TRUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE TRUIS, employees, financial statistics.