COIFFURE TRIANGUL'HAIR

Contactgegevens COIFFURE TRIANGUL'HAIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE TRIANGUL'HAIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE TRIANGUL'HAIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU COLLبGE 24BB; 5310; EGHEZEE, België

Telefoon (phone): 81811128 (+32-81811128) 81811128 (+32-81811128)

Fax (fax): +32 (50) 765-21-58 +32 (50) 765-21-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE TRIANGUL'HAIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE TRIANGUL'HAIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE TRIANGUL'HAIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE TRIANGUL'HAIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE TRIANGUL'HAIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE TRIANGUL'HAIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE TRIANGUL'HAIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE TRIANGUL'HAIR
Products information COIFFURE TRIANGUL'HAIR

BTW identificatienummer (tax): BE02787475585
Ondernemingsnummer: 6774139404
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE TRIANGUL'HAIR
(Get full report from official database of BE for COIFFURE TRIANGUL'HAIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE TRIANGUL'HAIR
Addition kinds of activities for COIFFURE TRIANGUL'HAIR

162300. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
08510000. Bosbouwdiensten | Forestry services
24290104. Staven, vat: gesaagd of gesplitst | Staves, barrel: sawed or split
38450118. Apparatuur voor ademhalingsanalyse, electromedical | Respiratory analysis equipment, electromedical
83220301. Crisiscentrum | Crisis center

Werken bij COIFFURE TRIANGUL'HAIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE TRIANGUL'HAIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE TRIANGUL'HAIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE TRIANGUL'HAIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

  • Stikster/stikker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten regio Noord-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren stikster/stikker in dagdienst.  Je zal instaan voor het stikken en snijden van boxsprings en toebehoren van matrashoezen 

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • Tijdelijk boekhoudkundig medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Wetteren zoekt VIO een medewerker boekhouding. Het gaat om een tijdelijke functie binnen een internationale organisatie. Je ziet er op toe dat alle boekhoudtransacties goed verricht zijn Je verzorgt de boekhouding voor de payroll  Je verricht de maandelijkse boekingen  Je ondersteunt bij de maandelijkse repportering  Je volgt facturen op van de maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, taksaangifte, enz.  Je boekt en controleert bij de maandafsluiting de facturen voor de verschillende Belgische vestigingen; Je werkt mee aan de intercompany-afstemmingen; Je werkt samen de controllers, externe auditors, diverse afdelingen, enz. Kan deze functie jou aanspreken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag spoedig een seintje terug verwachten! 

  • Voormaler (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Houthalen zijn wij op zoek naar een voormaler voor de produktieafdeling. De voormaler is bereid te werken in ploegen (morgen-, middag- en nachtploeg) en vervult volgende fysiek belastende en sterk uitvoerende taken: Voormalen en crushen van pigmenten Ompakken van pigmenten Bereiden van dispersies Thermisch behandelen van pigmenten Uitvoeren van clean-ups Gebruik van de pennemolen

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van COIFFURE TRIANGUL'HAIR in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE TRIANGUL'HAIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE TRIANGUL'HAIR. Laat een reactie achter voor COIFFURE TRIANGUL'HAIR. COIFFURE TRIANGUL'HAIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE TRIANGUL'HAIR. Leave a respond for COIFFURE TRIANGUL'HAIR. COIFFURE TRIANGUL'HAIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE TRIANGUL'HAIR op de google maps. Adres en contacten COIFFURE TRIANGUL'HAIR
Location of COIFFURE TRIANGUL'HAIR on the google maps. Address and contacts of COIFFURE TRIANGUL'HAIR

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE TRIANGUL'HAIR COIFFURE TRIANGUL'HAIR: KBC | Leloup | LA MAL CONTENTA | BINCHOIS LAVOIR PUBLIC | B.B.C. UCCLE V.F.

Other related companies as COIFFURE TRIANGUL'HAIR: KBC | Leloup | LA MAL CONTENTA | BINCHOIS LAVOIR PUBLIC | B.B.C. UCCLE V.F.

COIFFURE TRIANGUL'HAIR is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE TRIANGUL'HAIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787475585. Het bedrijf COIFFURE TRIANGUL'HAIR bevindt zich op het adres: RUE DU COLLبGE 24BB; 5310; EGHEZEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE TRIANGUL'HAIR is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE TRIANGUL'HAIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE TRIANGUL'HAIR, openstaande posities, locatie van COIFFURE TRIANGUL'HAIR op de kaart.

COIFFURE TRIANGUL'HAIR is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE TRIANGUL'HAIR, company assigned to the tax number BE02787475585. The company COIFFURE TRIANGUL'HAIR is located at the address: RUE DU COLLبGE 24BB; 5310; EGHEZEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE TRIANGUL'HAIR is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE TRIANGUL'HAIR is not available. You also can look at reviews of COIFFURE TRIANGUL'HAIR, open positions, location of COIFFURE TRIANGUL'HAIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE TRIANGUL'HAIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE TRIANGUL'HAIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE TRIANGUL'HAIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE TRIANGUL'HAIR, employees, financial statistics.