COIFFURE TOU'LA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • COIFFURE TOU'LA
Private companiesTobacco Products • COIFFURE TOU'LA

Contactgegevens COIFFURE TOU'LA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE TOU'LA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE TOU'LA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'ROUTE 258; 4400; FLEMALLE, België

Telefoon (phone): 42340393 (+32-42340393) 42340393 (+32-42340393)

Fax (fax): +32 (51) 376-32-63 +32 (51) 376-32-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE TOU'LA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE TOU'LA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE TOU'LA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE TOU'LA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE TOU'LA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE TOU'LA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE TOU'LA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE TOU'LA
Products information COIFFURE TOU'LA

BTW identificatienummer (tax): BE05469512939
Ondernemingsnummer: 7027099609
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE TOU'LA
(Get full report from official database of BE for COIFFURE TOU'LA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE TOU'LA
Addition kinds of activities for COIFFURE TOU'LA

502300. Woninginrichting | Homefurnishings
737304. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
23920504. Handdoeken, stof en nonwoven: gemaakt van aangekochte materialen | Towels, fabric and nonwoven: made from purchased materials
35520310. Wol- en worstedafwerkmachines | Wool and worsted finishing machines
36339901. Strijkijzers en mangels, huishoudens | Ironers and mangles, household
37280300. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
38430104. Burs, tandheelkunde | Burs, dental
72310101. schoonheidsspecialist | Cosmetologist
76310100. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services

Werken bij COIFFURE TOU'LA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE TOU'LA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE TOU'LA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE TOU'LA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Internal Sales Talent (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internal Sales Talent Voor onze klant te Rijkevorsel zijn we op zoek naar een Internal Sales Talent Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten (telefonisch en bezoekers) Je geeft informatie en deskundig advies rond specifieke producten en maatwerkoplossingen Je bent verantwoordelijk voor de opmaak, opvolging en afhandeling van prijsoffertes Je bent gedreven om aanvragen om te zetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid Je zoekt leads en volgt ze verder op om de positie in de markt te verstevigen Je werkt nauw samen met de betrokken afdelingen (expeditie, product management,...) Je rapporteert aan het hoofd verkoop

  • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

  • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

Zoek naar antwoorden van COIFFURE TOU'LA in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE TOU'LA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE TOU'LA. Laat een reactie achter voor COIFFURE TOU'LA. COIFFURE TOU'LA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE TOU'LA. Leave a respond for COIFFURE TOU'LA. COIFFURE TOU'LA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE TOU'LA op de google maps. Adres en contacten COIFFURE TOU'LA
Location of COIFFURE TOU'LA on the google maps. Address and contacts of COIFFURE TOU'LA

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE TOU'LA COIFFURE TOU'LA: Immobo | GLASWERKEN RENOIR | EURO CENTER | Louppe O | Talboom C

Other related companies as COIFFURE TOU'LA: Immobo | GLASWERKEN RENOIR | EURO CENTER | Louppe O | Talboom C

COIFFURE TOU'LA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE TOU'LA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05469512939. Het bedrijf COIFFURE TOU'LA bevindt zich op het adres: GRAND'ROUTE 258; 4400; FLEMALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE TOU'LA is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE TOU'LA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE TOU'LA, openstaande posities, locatie van COIFFURE TOU'LA op de kaart.

COIFFURE TOU'LA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE TOU'LA, company assigned to the tax number BE05469512939. The company COIFFURE TOU'LA is located at the address: GRAND'ROUTE 258; 4400; FLEMALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE TOU'LA is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE TOU'LA is not available. You also can look at reviews of COIFFURE TOU'LA, open positions, location of COIFFURE TOU'LA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE TOU'LA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE TOU'LA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE TOU'LA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE TOU'LA, employees, financial statistics.