FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM
Private companiesMembership Organizations • FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM

Contactgegevens FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Halleweg 32 3806 Velm - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-68-82-60 32-11-68-82-60

Fax (fax): 32-11-67-37-70 32-11-67-37-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM
Products information FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM

BTW identificatienummer (tax): BE05954559326
Ondernemingsnummer: 4407409667
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 619,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Language-learning holidays

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM
(Get full report from official database of BE for FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM
Addition kinds of activities for FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM

0111. Tarwe | Wheat
204399. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
31449900. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
34960100. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
51139903. Papier, verpakt of grof, en producten | Paper, wrapping or coarse, and products
82490201. Bankschool, opleiding | Banking school, training

Werken bij FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Verkoop adviseur (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwelkomt de klanten. Je geeft advies zonder te dwingend over te komen. Je handelt je verkoop administratief correct af.

  • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GIMMO PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

Zoek naar antwoorden van FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM in sociale netwerken
Look for responds of FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM. Laat een reactie achter voor FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM. FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM. Leave a respond for FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM. FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM op de google maps. Adres en contacten FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM
Location of FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM on the google maps. Address and contacts of FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM: FLNEW GOFF NV | SEGERS- TEUWEN PETROLEUMPRODUCTEN | ALFRED MOUREAU | Fashion Service BVBA | Piloting Center

Other related companies as FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM: FLNEW GOFF NV | SEGERS- TEUWEN PETROLEUMPRODUCTEN | ALFRED MOUREAU | Fashion Service BVBA | Piloting Center

FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05954559326. Het bedrijf FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM bevindt zich op het adres: Halleweg 32 3806 Velm - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 619,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Language-learning holidays. Producten gemaakt in FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM, openstaande posities, locatie van FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM op de kaart.

FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM, company assigned to the tax number BE05954559326. The company FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM is located at the address: Halleweg 32 3806 Velm - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 619,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Language-learning holidays. Products created in FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM were not found.
The main activity of FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM is not available. You also can look at reviews of FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM, open positions, location of FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCENTRE LINGUISTIQUE DE VELM, employees, financial statistics.