FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA
Private companiesHealth Services • FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA

Contactgegevens FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aven Ackers 18 9130 Beveren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-73-41-22 32-37-73-41-22

Fax (fax): 32-37-73-30-69 32-37-73-30-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA
Products information FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03850952148
Ondernemingsnummer: 3935272216
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Travel agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA
Addition kinds of activities for FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA

174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
635199. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
22840201. Katoen draad | Cotton thread
26550200. Vezelbakjes, trommels en containers | Fiber cans, drums, and containers
28190901. Bariumverbindingen | Barium compounds
28939904. Lithografische inkt | Lithographic ink
35310410. Mixers, bitumineuze | Mixers, bituminous
44999902. Kanaal operatie | Canal operation
48220200. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
51370203. Nachtkleding: dames-, kinder- en zuigelingen | Nightwear: women's, children's, and infants'

Werken bij FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar in Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het uitwerken en uittekenen van projecten voor vnl. alu buitenschrijnwerk Je gaat de uitvoeringstekeningen en technische fiches overleggen en bespreken met de architect en/of bouwheer. Je zal de ramen intekenen voor de productie en bestellen van de materialen (profielen, glas, onderdelen,…)

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • Thuishulp (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

  • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

  • Elektromecanicien m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kontich zijn wij op zoek naar een ervaren elektromecanicien m/v: - Je voert preventief onderhoud uit aan installaties op verplaatsing - Je zorgt voor een continue modernisatie van de installaties. - In geval van pannes doe je een interventie ter plaatse. - Je werkt pro-actief en oplossingsgericht in samenspraak met de klant - Je hebt direct contact met de klanten #elektro #elektromecanicien #mecanicien #techniek #installaties #onderhoud #installatie #depannage #service #mechanica #elektriciteit

  • ORDERPICKER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

  • Jobstudent (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA. Laat een reactie achter voor FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA. FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA. Leave a respond for FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA. FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA
Location of FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA: DELPHINIA | El Khouri M | BUREAU HORCKMANS | FRANCKY DESEURE | Mosanes (Les)

Other related companies as FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA: DELPHINIA | El Khouri M | BUREAU HORCKMANS | FRANCKY DESEURE | Mosanes (Les)

FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03850952148. Het bedrijf FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA bevindt zich op het adres: Aven Ackers 18 9130 Beveren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Travel agencies. Producten gemaakt in FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA, openstaande posities, locatie van FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA op de kaart.

FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA, company assigned to the tax number BE03850952148. The company FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA is located at the address: Aven Ackers 18 9130 Beveren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Travel agencies. Products created in FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA were not found.
The main activity of FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA, open positions, location of FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVAN BOGGET-JASPERS BVBA, employees, financial statistics.