COIFFURE ROSETTE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • COIFFURE ROSETTE
Private companiesOil and Gas Extraction • COIFFURE ROSETTE

Contactgegevens COIFFURE ROSETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE ROSETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE ROSETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKTORENSTRAAT 2B1; 1831; MACHELEN, België

Telefoon (phone): 27201937 (+32-27201937) 27201937 (+32-27201937)

Fax (fax): +32 (53) 266-87-44 +32 (53) 266-87-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE ROSETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE ROSETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE ROSETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE ROSETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE ROSETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE ROSETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE ROSETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE ROSETTE
Products information COIFFURE ROSETTE

BTW identificatienummer (tax): BE05883148193
Ondernemingsnummer: 3101135253
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE ROSETTE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE ROSETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE ROSETTE
Addition kinds of activities for COIFFURE ROSETTE

01190402. Boekweit boerderij | Buckwheat farm
20389901. Ontbijten, bevroren en verpakt | Breakfasts, frozen and packaged
23719900. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
27549902. Directories, telefoon: gravure printing, niet gepubliceerd | Directories, telephone: gravure printing, not published
38269911. Partikelgrootte analysatoren | Particle size analyzers
39310304. Fluiten en delen | Flutes and parts
59991604. Kerstverlichting en decoraties | Christmas lights and decorations
72991101. Controleer de kamerconcessie | Check room concession
80110516. Kinderarts | Pediatrician

Werken bij COIFFURE ROSETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE ROSETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE ROSETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE ROSETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • operator afvullijnen (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wijgmaal zijn we op zoek naar een operator voor de afvullijnen. Je staat in voor het instellen en opstarten van de afvullijnen, het aanvullen van verpakkingsmaterialen en de opvolging( technisch, kwantitatief en kwalitatief) Je werkt hierbij in drieploegensysteem.

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

  • Sorteerder - heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: kwaliteitscontrole uitvoeren op de geproduceerde producten producten verplaatsen/sorteren a.d.h.v. de heftruck

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van COIFFURE ROSETTE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE ROSETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE ROSETTE. Laat een reactie achter voor COIFFURE ROSETTE. COIFFURE ROSETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE ROSETTE. Leave a respond for COIFFURE ROSETTE. COIFFURE ROSETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE ROSETTE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE ROSETTE
Location of COIFFURE ROSETTE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE ROSETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE ROSETTE COIFFURE ROSETTE: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANIS | ATELIA LIEGE | PIETER BROSENS | JUWELEN DOM HENRI BVBA | Van Hoof

Other related companies as COIFFURE ROSETTE: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANIS | ATELIA LIEGE | PIETER BROSENS | JUWELEN DOM HENRI BVBA | Van Hoof

COIFFURE ROSETTE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE ROSETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05883148193. Het bedrijf COIFFURE ROSETTE bevindt zich op het adres: KERKTORENSTRAAT 2B1; 1831; MACHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE ROSETTE is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE ROSETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE ROSETTE, openstaande posities, locatie van COIFFURE ROSETTE op de kaart.

COIFFURE ROSETTE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE ROSETTE, company assigned to the tax number BE05883148193. The company COIFFURE ROSETTE is located at the address: KERKTORENSTRAAT 2B1; 1831; MACHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE ROSETTE is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE ROSETTE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE ROSETTE, open positions, location of COIFFURE ROSETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE ROSETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE ROSETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE ROSETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE ROSETTE, employees, financial statistics.