FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV
Private companiesOil and Gas Extraction • FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV

Contactgegevens FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albert Vaucampsln. 26b 1654 Beersel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-60-38-48 32-23-60-38-48

Fax (fax): 32-23-60-12-11 32-23-60-12-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV
Products information FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04075897216
Ondernemingsnummer: 5350036621
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Coaches - international travel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV
(Get full report from official database of BE for FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV
Addition kinds of activities for FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV

4512. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
17310402. Gesloten circuit televisie installatie | Closed circuit television installation
24919903. Behoud (creosoting) van hout | Preserving (creosoting) of wood
28340400. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
39999940. Theatrale landschap | Theatrical scenery
50310200. Bouwmaterialen, interieur | Building materials, interior
51310208. Noties, anders | Notions, nec
86319902. Medewerkersvereniging | Employees' association
96419907. Regeling en inspectie van landbouwproducten, govt. | Regulation and inspection of agricultural products, govt.

Werken bij FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • Commercieel Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

  • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Jobstudent (m/v) Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Facility Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672403-inline.html?cid=Partner_VDAB The Facility Manager reports directly to the Director of Global Facilities and will be responsible for the management of building-related services and processes that support the core business. • Ensure customer satisfaction with facility management by providing capable and responsive representation to the client organizations • Works with facilities director to create formalized equipment maintenance plan including frequencies. Provides Director of Facilities status updates quarterly on maintenance results and deficiencies. • Ensure proper tracking and reporting of facilities work orders for preventive and reactive maintenance • Direct supervision of all vendor activities for services employed at the property level including day-to-day supervision of issues as they arise; such as repairs and maintenance, painting, plant services, sprinklers, HVAC, electrical, fire control panels, security card access. • Supervision of 1 Facilities Technician • Consultation and collaboration with vendor partners to ensure all are complying with scope of work and obligations per contracts • Ensure performance and safety standards are met for third party vendors • Support leadership in the implementation of short and long-term operational projects for the site • Manage new vendors as needed, preparing scope of work, interfacing with strategic sourcing to procure services to identify and justify sourced selections, monitor performance to meet cost and schedule.  • Project management, supervision, and coordination of contractors to manage work scope, budget, schedule and adherence to regulatory and code compliance as required by site, local, state, federal jurisdictions • Aid and site leadership in the planning of new business requirements (consolidation, expansion, line rearrangements) in line with strategic business objectives • Acts as liaison to public utility, environmental and energy agencies • Supports the development and updating of the Disaster Recovery Plan, in collaboration with business and ensures site readiness • Supports EHS Professional in overseeing facilities safety and training programs, first aid and First Responder program, Hazmat, Lock-out/Tag-out, chemical handling safety, MSDS data • Performs minor carpentry, painting, lighting and plumbing maintenance work as needed

Zoek naar antwoorden van FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV. Laat een reactie achter voor FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV. FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV. Leave a respond for FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV. FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV op de google maps. Adres en contacten FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV
Location of FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV on the google maps. Address and contacts of FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV: KOVEMA | PC MICRO CENTER | SOPHIE PAQUAY | Hendrickx Karel NV | JORIS SERNEELS

Other related companies as FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV: KOVEMA | PC MICRO CENTER | SOPHIE PAQUAY | Hendrickx Karel NV | JORIS SERNEELS

FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04075897216. Het bedrijf FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV bevindt zich op het adres: Albert Vaucampsln. 26b 1654 Beersel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Coaches - international travel. Producten gemaakt in FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV, openstaande posities, locatie van FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV op de kaart.

FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV, company assigned to the tax number BE04075897216. The company FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV is located at the address: Albert Vaucampsln. 26b 1654 Beersel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Coaches - international travel. Products created in FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV were not found.
The main activity of FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV is not available. You also can look at reviews of FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV, open positions, location of FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVANDER MEERSCH JEAN AUTOCARS NV, employees, financial statistics.