FLWILLCO-PRODUCTS NV

Contactgegevens FLWILLCO-PRODUCTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLWILLCO-PRODUCTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLWILLCO-PRODUCTS NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Kwalestr. 38c 9320 Aalst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-77-13-72 32-53-77-13-72

Fax (fax): 32-53-78-16-56 32-53-78-16-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLWILLCO-PRODUCTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLWILLCO-PRODUCTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLWILLCO-PRODUCTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLWILLCO-PRODUCTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLWILLCO-PRODUCTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLWILLCO-PRODUCTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLWILLCO-PRODUCTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLWILLCO-PRODUCTS NV
Products information FLWILLCO-PRODUCTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01180450439
Ondernemingsnummer: 5831787109
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 442,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLWILLCO-PRODUCTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roughcast

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLWILLCO-PRODUCTS NV
(Get full report from official database of BE for FLWILLCO-PRODUCTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLWILLCO-PRODUCTS NV
Addition kinds of activities for FLWILLCO-PRODUCTS NV

142900. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
769919. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
27520302. Vormen, zaken: gelithografeerd | Forms, business: lithographed
36950100. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
38430110. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
59999911. vuurwerk | Fireworks
91210201. Raad van Toezicht | Board of supervisors

Werken bij FLWILLCO-PRODUCTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLWILLCO-PRODUCTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLWILLCO-PRODUCTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLWILLCO-PRODUCTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • Nanny (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: t-interim Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een aangenaam gezin met twee jonge kinderen en een professioneel, hard werkend koppel Je staat in voor het klaarmaken van twee kinderen voor school Je brengt ze naar school en haalt ze ook af als de school uit is In tussentijd neem je enkel belangrijke taken in het huishouden over (bedden opmaken, opruimen,....) 's avonds steek je de kinderen in bad en maakt ze klaar voor bedtijd Indien nodig kan je ook op zaterdagochtend invallen indien de ouders nog naar kantoor moeten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rillaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

Zoek naar antwoorden van FLWILLCO-PRODUCTS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLWILLCO-PRODUCTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLWILLCO-PRODUCTS NV. Laat een reactie achter voor FLWILLCO-PRODUCTS NV. FLWILLCO-PRODUCTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLWILLCO-PRODUCTS NV. Leave a respond for FLWILLCO-PRODUCTS NV. FLWILLCO-PRODUCTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLWILLCO-PRODUCTS NV op de google maps. Adres en contacten FLWILLCO-PRODUCTS NV
Location of FLWILLCO-PRODUCTS NV on the google maps. Address and contacts of FLWILLCO-PRODUCTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLWILLCO-PRODUCTS NV FLWILLCO-PRODUCTS NV: Guillaume Daniel | BUREAU BARK | Janssens Marc | I. VAN ZAND | Desc NV

Other related companies as FLWILLCO-PRODUCTS NV: Guillaume Daniel | BUREAU BARK | Janssens Marc | I. VAN ZAND | Desc NV

FLWILLCO-PRODUCTS NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is FLWILLCO-PRODUCTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01180450439. Het bedrijf FLWILLCO-PRODUCTS NV bevindt zich op het adres: Kwalestr. 38c 9320 Aalst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 442,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Roughcast. Producten gemaakt in FLWILLCO-PRODUCTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLWILLCO-PRODUCTS NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLWILLCO-PRODUCTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLWILLCO-PRODUCTS NV, openstaande posities, locatie van FLWILLCO-PRODUCTS NV op de kaart.

FLWILLCO-PRODUCTS NV is a company, that was registered 2013 in Aalst region, Belgium. Full name of company is FLWILLCO-PRODUCTS NV, company assigned to the tax number BE01180450439. The company FLWILLCO-PRODUCTS NV is located at the address: Kwalestr. 38c 9320 Aalst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 442,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Roughcast. Products created in FLWILLCO-PRODUCTS NV were not found.
The main activity of FLWILLCO-PRODUCTS NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLWILLCO-PRODUCTS NV is not available. You also can look at reviews of FLWILLCO-PRODUCTS NV, open positions, location of FLWILLCO-PRODUCTS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLWILLCO-PRODUCTS NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLWILLCO-PRODUCTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLWILLCO-PRODUCTS NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLWILLCO-PRODUCTS NV, employees, financial statistics.