FLVERDIFARM NV

Contactgegevens FLVERDIFARM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVERDIFARM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVERDIFARM NV

Regio (region): Heusden-Zolder, België

Adres (address): Poorthoevestraat 4 3550 Heusden-Zolder - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-43-73-97 32-11-43-73-97

Fax (fax): 32-11-42-35-16 32-11-42-35-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVERDIFARM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVERDIFARM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVERDIFARM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVERDIFARM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVERDIFARM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVERDIFARM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVERDIFARM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVERDIFARM NV
Products information FLVERDIFARM NV

BTW identificatienummer (tax): BE09607788085
Ondernemingsnummer: 2625701904
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLVERDIFARM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceuticals - basic and auxiliary products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVERDIFARM NV
(Get full report from official database of BE for FLVERDIFARM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVERDIFARM NV
Addition kinds of activities for FLVERDIFARM NV

356701. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
20260200. Gefermenteerde en gekweekte melkproducten | Fermented and cultured milk products
20330301. Appelsaus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Apple sauce: packaged in cans, jars, etc.
34830000. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
37140303. Hoods, motorvoertuig | Hoods, motor vehicle
50870305. Stofzuigersystemen | Vacuum cleaning systems
87320109. Survey service: marketing, locatie, enz. | Survey service: marketing, location, etc.

Werken bij FLVERDIFARM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVERDIFARM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVERDIFARM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVERDIFARM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker met oog voor detail (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf in Koekelare, gaan we op zoek naar een inpakker (m/v). Er wordt gewerkt in dagploeg en belangrijk is dat je oog hebt voor detail aangezien het om een fijn product gaat.

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • Toonbankverkoper (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Studierelevante bijbaan IT - regio Waregem (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat binnen bedrijf in voor het implementeren van maintenance KPI's in PowerBI. Concreet doe je dit door volgende taken: Definiëren van de data sets uit verschillende systemen. Aanmaken van de rapporten in PowerBI Samen overleggen met onderhoud en/of productie om de nodige data aan te vullen of de kwaliteit te verbeteren.

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van FLVERDIFARM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVERDIFARM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVERDIFARM NV. Laat een reactie achter voor FLVERDIFARM NV. FLVERDIFARM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVERDIFARM NV. Leave a respond for FLVERDIFARM NV. FLVERDIFARM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVERDIFARM NV op de google maps. Adres en contacten FLVERDIFARM NV
Location of FLVERDIFARM NV on the google maps. Address and contacts of FLVERDIFARM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVERDIFARM NV FLVERDIFARM NV: FORTIS | CONTAINERPARK APPELS- DDS | ESPACE MODE | YOGA CENTER | Claes-Coolens BVBA

Other related companies as FLVERDIFARM NV: FORTIS | CONTAINERPARK APPELS- DDS | ESPACE MODE | YOGA CENTER | Claes-Coolens BVBA

FLVERDIFARM NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Heusden-Zolder, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVERDIFARM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09607788085. Het bedrijf FLVERDIFARM NV bevindt zich op het adres: Poorthoevestraat 4 3550 Heusden-Zolder - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Producten gemaakt in FLVERDIFARM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVERDIFARM NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVERDIFARM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVERDIFARM NV, openstaande posities, locatie van FLVERDIFARM NV op de kaart.

FLVERDIFARM NV is a company, that was registered 1985 in Heusden-Zolder region, Belgium. Full name of company is FLVERDIFARM NV, company assigned to the tax number BE09607788085. The company FLVERDIFARM NV is located at the address: Poorthoevestraat 4 3550 Heusden-Zolder - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Products created in FLVERDIFARM NV were not found.
The main activity of FLVERDIFARM NV is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVERDIFARM NV is not available. You also can look at reviews of FLVERDIFARM NV, open positions, location of FLVERDIFARM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVERDIFARM NV, Heusden-Zolder: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVERDIFARM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVERDIFARM NV, Heusden-Zolder: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVERDIFARM NV, employees, financial statistics.