ACII EPS

Contactgegevens ACII EPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACII EPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACII EPS

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 21, Rue Capouillet 1060 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-36-86-26 32-25-36-86-26

Fax (fax): 32-25-36-86-00 32-25-36-86-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACII EPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACII EPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACII EPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACII EPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACII EPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACII EPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACII EPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACII EPS
Products information ACII EPS

BTW identificatienummer (tax): BE05490112304
Ondernemingsnummer: 6365447998
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 887,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in ACII EPS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering - industrial consultants

Profiel (profile): Your industrial engineering projects, Renewable energies and fossil fuels, Water and waste treatment. Financing.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACII EPS
(Get full report from official database of BE for ACII EPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACII EPS
Addition kinds of activities for ACII EPS

0271. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
509906. Muziekinstrumenten | Musical instruments
17510000. Timmerwerk | Carpentry work
24490305. Tanks, hout: gecoördineerd | Tanks, wood: coopered
28210217. Styreenharsen, nec | Styrene resins, nec
33989905. Tempering van metaal | Tempering of metal
35410302. Gietzinkmachines | Die sinking machines
50640302. Ontvochtigers, draagbaar | Dehumidifiers, portable

Werken bij ACII EPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACII EPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACII EPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACII EPS. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

 • Bandenmonteur (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

 • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

 • HR Asssistant (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

 • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

 • Technisch operator (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend, stabiel bedrijf zijn we op zoek naar een technisch operator. In deze functie ben je na een interne opleiding verantwoordelijk voor: - het opstarten van machines na een stilstand of wissel - het instellen en het operationeel begeleiden van de verschillende productielijnen - het bijsturen van het productieproces in functie van de visuele kwaliteitscontrole - het registreren van de nodige gegevens in de computer (productieresultaten, controles, ...) - het begeleiden van nieuwe werknemers en interims - het assisteren van de inpakkers bij moeilijkdraaiende machines - het vervangen van de inpakker tijdens pauzes - het uitvoeren van ombouwen aan de verschillende machines - het opsporen en herstellen van elektrische en mechanische defecten

 • TIG - LASSER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Appelteire-Eichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELTERRE-EICHEM)

  Regio: APPELTERRE-EICHEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Colmar België

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Student verkoop (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

 • SII Belgium - .NET Developer (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  How we see your role   In the role of .NET developer at Sii Belgium you will be responsible for the design, development and maintenance of various web applications. You will be responsbile for some specific client projects. You develop mainly in C# and you put your knowledge to work in order to deliver high quality business critical digital applications. You'll work in team alongside other passionate .NET developers dedicated to delivering high quality results. Based upon your preferences and ambition, the possibility exists to evolve more into portal technology.   Your main accountabilities will include Contribute in the design and outlining of .NET sites & web applications (with the analyst and / or architect) Deliver superb .NET web applications according to agreed planning and budget Develop qualitative .NET based sites that exceed all customers' expectations Add value to the sales cycle by giving input to your commercial colleagues (presales) Add constantly to the .NET competency within Sii Belgium Support the Project Manager during the estimation process Train customers and users   Assets we would like you to hold Higher education in IT (minimum Bachelor level) A broad interest in developing web sites and web applications General best practices and design practices Familiar with Agile methodology such as Scrum; TDD Good knowledge of .NET framework 3.5 or later Experienced in .NET, ASP.NET MVC, ASP.NET web API and C# development HTML5, CSS frameworks (Bootstrap, ...), JavaScript frameworks (JQuery, Angular JS, REACT JS...) Good knowledge of SQL Server and Azure XML, UML knowledge is a plus Knowledge of Xamarin/Cordova and cross-platform mobile frameworks is another ace up your sleeve.   Personal skills Communication skills in both national languages and in English You are a team player who is not afraid of working autonomously Motivated to learn and evolve professionally Accuracy and quality consciousness Customer oriented by nature

 • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van ACII EPS in sociale netwerken
Look for responds of ACII EPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACII EPS. Laat een reactie achter voor ACII EPS. ACII EPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACII EPS. Leave a respond for ACII EPS. ACII EPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACII EPS op de google maps. Adres en contacten ACII EPS
Location of ACII EPS on the google maps. Address and contacts of ACII EPS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACII EPS ACII EPS: JBC MODE | VAN NIEUWENHOVEN HUBERT | De Wolf E | DANNY DESENDER | VAN LOOK

Other related companies as ACII EPS: JBC MODE | VAN NIEUWENHOVEN HUBERT | De Wolf E | DANNY DESENDER | VAN LOOK

ACII EPS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is ACII EPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05490112304. Het bedrijf ACII EPS bevindt zich op het adres: 21, Rue Capouillet 1060 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 887,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Your industrial engineering projects, Renewable energies and fossil fuels, Water and waste treatment. Financing.. Branchecategorie is Engineering - industrial consultants. Producten gemaakt in ACII EPS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACII EPS is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACII EPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACII EPS, openstaande posities, locatie van ACII EPS op de kaart.

ACII EPS is a company, that was registered 1997 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is ACII EPS, company assigned to the tax number BE05490112304. The company ACII EPS is located at the address: 21, Rue Capouillet 1060 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 887,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Your industrial engineering projects, Renewable energies and fossil fuels, Water and waste treatment. Financing.. Industry category is Engineering - industrial consultants. Products created in ACII EPS were not found.
The main activity of ACII EPS is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ACII EPS is not available. You also can look at reviews of ACII EPS, open positions, location of ACII EPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACII EPS, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACII EPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACII EPS, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACII EPS, employees, financial statistics.