COIFFURE MIEKE

Contactgegevens COIFFURE MIEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MIEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MIEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENNENSTRAAT 1; 3930; HAMONT-ACHEL, België

Telefoon (phone): 11643179 (+32-11643179) 11643179 (+32-11643179)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MIEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MIEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MIEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MIEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MIEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MIEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MIEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MIEKE
Products information COIFFURE MIEKE

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MIEKE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MIEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MIEKE
Addition kinds of activities for COIFFURE MIEKE

209699. Aardappelchips en soortgelijke snacks, nec | Potato chips and similar snacks, nec
308500. Kunststof flessen | Plastics bottles
20790202. Stearin, groente | Stearin, vegetable
24991503. Knoppen, hout | Knobs, wood
50720403. Kopspijkers | Tacks

Werken bij COIFFURE MIEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MIEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MIEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MIEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • Verkoper Non Food (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MIEKE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MIEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MIEKE. Laat een reactie achter voor COIFFURE MIEKE. COIFFURE MIEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MIEKE. Leave a respond for COIFFURE MIEKE. COIFFURE MIEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MIEKE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MIEKE
Location of COIFFURE MIEKE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MIEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MIEKE COIFFURE MIEKE: BUREAU ETUDES HUBERT LOUIS SA | EUROP | STUDIO K.M.C. | CHARLES VANZWIJGENHOVEN | ACD Handling

Other related companies as COIFFURE MIEKE: BUREAU ETUDES HUBERT LOUIS SA | EUROP | STUDIO K.M.C. | CHARLES VANZWIJGENHOVEN | ACD Handling

COIFFURE MIEKE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MIEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf COIFFURE MIEKE bevindt zich op het adres: DENNENSTRAAT 1; 3930; HAMONT-ACHEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants..
De hoofdactiviteit van COIFFURE MIEKE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MIEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MIEKE, openstaande posities, locatie van COIFFURE MIEKE op de kaart.

COIFFURE MIEKE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MIEKE, company assigned to the tax number BE02335388183. The company COIFFURE MIEKE is located at the address: DENNENSTRAAT 1; 3930; HAMONT-ACHEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants..
The main activity of COIFFURE MIEKE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MIEKE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MIEKE, open positions, location of COIFFURE MIEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MIEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MIEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MIEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MIEKE, employees, financial statistics.