FLTOLLENS COATINGS NV

Contactgegevens FLTOLLENS COATINGS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTOLLENS COATINGS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTOLLENS COATINGS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Burgemeester Jan De Malscheln. 14 9140 Temse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-10-92-40 32-37-10-92-40

Fax (fax): 32-37-10-92-50 32-37-10-92-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTOLLENS COATINGS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTOLLENS COATINGS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTOLLENS COATINGS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTOLLENS COATINGS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTOLLENS COATINGS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTOLLENS COATINGS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTOLLENS COATINGS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTOLLENS COATINGS NV
Products information FLTOLLENS COATINGS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03142333984
Ondernemingsnummer: 6896087646
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 363,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLTOLLENS COATINGS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paints and varnishes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTOLLENS COATINGS NV
(Get full report from official database of BE for FLTOLLENS COATINGS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTOLLENS COATINGS NV
Addition kinds of activities for FLTOLLENS COATINGS NV

07610000. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
07820100. Tuin diensten | Garden services
14220102. Krijt, gemalen of anderszins behandeld | Chalk, ground or otherwise treated
20989903. Spaghetti, droog | Spaghetti, dry
22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
42210100. Lift opslag | Elevator storage
51420101. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen
73790101. Disk- en diskette conversie service | Disk and diskette conversion service

Werken bij FLTOLLENS COATINGS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTOLLENS COATINGS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTOLLENS COATINGS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTOLLENS COATINGS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair Sales Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Sales bij Qiwie krijg je de opportuniteit om jezelf te ontwikkelen in de wereld van de verkoop. Jij wilt graag verder ontdekken hoe je met de juiste communicatie jouw doelen kunt bereiken. Het overtuigen van anderen zie jij als een echte uitdaging. Je telefoneert graag als Stagiair Sales en hebt hierbij oog voor een verzorgd taalgebruik.

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Klusjesman (MARKEGEM)

    Regio: MARKEGEM

    Bedrijf: MAES & COUCKE

    Type: Vaste Job

    . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van FLTOLLENS COATINGS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTOLLENS COATINGS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTOLLENS COATINGS NV. Laat een reactie achter voor FLTOLLENS COATINGS NV. FLTOLLENS COATINGS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTOLLENS COATINGS NV. Leave a respond for FLTOLLENS COATINGS NV. FLTOLLENS COATINGS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTOLLENS COATINGS NV op de google maps. Adres en contacten FLTOLLENS COATINGS NV
Location of FLTOLLENS COATINGS NV on the google maps. Address and contacts of FLTOLLENS COATINGS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTOLLENS COATINGS NV FLTOLLENS COATINGS NV: LES CALINS | COIFFURE NATIF | DE VLIEGER THEO BVBA | WILLY BREEMERSCH | Dewulf Mieke

Other related companies as FLTOLLENS COATINGS NV: LES CALINS | COIFFURE NATIF | DE VLIEGER THEO BVBA | WILLY BREEMERSCH | Dewulf Mieke

FLTOLLENS COATINGS NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTOLLENS COATINGS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03142333984. Het bedrijf FLTOLLENS COATINGS NV bevindt zich op het adres: Burgemeester Jan De Malscheln. 14 9140 Temse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 363,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paints and varnishes. Producten gemaakt in FLTOLLENS COATINGS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTOLLENS COATINGS NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTOLLENS COATINGS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTOLLENS COATINGS NV, openstaande posities, locatie van FLTOLLENS COATINGS NV op de kaart.

FLTOLLENS COATINGS NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTOLLENS COATINGS NV, company assigned to the tax number BE03142333984. The company FLTOLLENS COATINGS NV is located at the address: Burgemeester Jan De Malscheln. 14 9140 Temse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 363,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paints and varnishes. Products created in FLTOLLENS COATINGS NV were not found.
The main activity of FLTOLLENS COATINGS NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTOLLENS COATINGS NV is not available. You also can look at reviews of FLTOLLENS COATINGS NV, open positions, location of FLTOLLENS COATINGS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTOLLENS COATINGS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTOLLENS COATINGS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTOLLENS COATINGS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTOLLENS COATINGS NV, employees, financial statistics.