COIFFURE MICHEL

Contactgegevens COIFFURE MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDABAAN 393; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36517357 (+32-36517357) 36517357 (+32-36517357)

Fax (fax): +32 (64) 309-61-92 +32 (64) 309-61-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MICHEL
Products information COIFFURE MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE04134124755
Ondernemingsnummer: 4199768066
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MICHEL
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MICHEL
Addition kinds of activities for COIFFURE MICHEL

8322. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
20879907. Siroop, aroma (behalve drank) | Syrups, flavoring (except drink)
20910312. Vis, gefiletet (zonder been) | Fish, filleted (boneless)
30690702. Weerstrip, sponsrubber | Weather strip, sponge rubber
33560204. Zilveren en zilveren legeringen, staven, lakens, enz. | Silver and silver alloy bars, rods, sheets, etc.
35410209. Lapping machines | Lapping machines
38290505. Niveaumeters, stralingstype | Level gauges, radiation type
38430211. Gips, tandheelkunde | Plaster, dental
46199901. Kolenleidingleiding operatie | Coal pipeline operation
51360405. Paraplu's, mannen en jongens ' | Umbrellas, men's and boys'

Werken bij COIFFURE MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MICHEL. Laat een reactie achter voor COIFFURE MICHEL. COIFFURE MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MICHEL. Leave a respond for COIFFURE MICHEL. COIFFURE MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MICHEL op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MICHEL
Location of COIFFURE MICHEL on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MICHEL COIFFURE MICHEL: Van Der Eyken D | WELLMANN BELGIUM NV | VANDERBIEST | AUTO SPORTING CENTER HASSELT | PRO-FUN

Other related companies as COIFFURE MICHEL: Van Der Eyken D | WELLMANN BELGIUM NV | VANDERBIEST | AUTO SPORTING CENTER HASSELT | PRO-FUN

COIFFURE MICHEL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04134124755. Het bedrijf COIFFURE MICHEL bevindt zich op het adres: BREDABAAN 393; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE MICHEL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MICHEL, openstaande posities, locatie van COIFFURE MICHEL op de kaart.

COIFFURE MICHEL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MICHEL, company assigned to the tax number BE04134124755. The company COIFFURE MICHEL is located at the address: BREDABAAN 393; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE MICHEL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MICHEL is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MICHEL, open positions, location of COIFFURE MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MICHEL, employees, financial statistics.