COIFFURE MARINA

Particuliere bedrijvencommunicatie • COIFFURE MARINA
Private companiesCommunications • COIFFURE MARINA

Contactgegevens COIFFURE MARINA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MARINA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MARINA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LAMARCK 111; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 42271279 (+32-42271279) 42271279 (+32-42271279)

Fax (fax): +32 (71) 119-13-27 +32 (71) 119-13-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MARINA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MARINA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MARINA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MARINA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MARINA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MARINA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MARINA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MARINA
Products information COIFFURE MARINA

BTW identificatienummer (tax): BE08602539062
Ondernemingsnummer: 4314300537
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MARINA
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MARINA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MARINA
Addition kinds of activities for COIFFURE MARINA

359903. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
504603. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment
16110101. Guardrail constructie, snelwegen | Guardrail construction, highways
20919902. Kaviaar: verpakt in blikjes, potten, enz. | Caviar: packaged in cans, jars, etc.
23359900. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
27540303. Speelkaarten: gravure printing | Playing cards: gravure printing
33150305. Gelast staalstaal | Welded steel wire fabric
51929905. Stripboeken | Comic books
60910000. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities

Werken bij COIFFURE MARINA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MARINA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MARINA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MARINA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • Medewerker inpak voor firma te Oostende - meerder opstarten mogelijk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor het inpakken van de goederen (opberg in karton, aanbrengen etiquetten) kwaliteitscontrole als check of de goederen voldoen aan alle normen. Dit is geen fysiek zwaar werk! Ervaring is niet vereist! Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Randstad! 059-56 83 83 Stuur je CV met motivatie naar [email protected]

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Werkvoorbereider (Electromechanica) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je evalueert het aanbestedingsdossier en vertaalt het naar een projectuitvoerings-dossier Je staat in voor de projectvoorbereiding in nauwe samenwerking met de bedrijfsleider en met inachtneming van de regels van het ISO 9001 kwaliteitssysteem Je verzorgt de planning, beheert de plannen en assisteert de bedrijfsleider bij het uitwerken van alternatieve werkmethodes en het oplossen van uitvoeringsdetails en –problemen Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers

  • Marketing Data Analyst (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    We zoeken een Marketing Data Analyst in Tessenderlo. Pas afgestudeerd en ben je Expert in Excel? Dan hebben wij dé job voor jou! Je komt terecht in een bedrijf gelegen in Tessenderlo in volle expansie, behorend tot een internationale groep en erkend als industrieleider in zijn segment. Deze functie heeft als bedoeling de marktinformatie te verspreiden binnen het bedrijf, alsook de informatie van het bedrijf door te geven aan de verschillende associaties die markt data verspreiden. Verantwoordelijkheden Marketing Data Analys:t Je verzamelt leveringsrapporten van klanten Je verzorgt de upload van gegevens naar associaties Je download marktgegevens van verwante verenigingen Converteren van downloads naar onbewerkte gegevens Voorbereiden van (standaard) interne rapporten Assisteren bij het maken van analyserapporten Presentaties voorbereiden Leiden van enquêtes Mediaplatform organiseren en beheren (wedstrijdpublicaties) Telefoon- en mailcommunicatie met belanghebbenden in meerdere talen

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MARINA in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MARINA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MARINA. Laat een reactie achter voor COIFFURE MARINA. COIFFURE MARINA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MARINA. Leave a respond for COIFFURE MARINA. COIFFURE MARINA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MARINA op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MARINA
Location of COIFFURE MARINA on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MARINA

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MARINA COIFFURE MARINA: WEISHAUPT NV | Alpina Grills NV | VCLB CENTRUM | RUDI VERMEIREN | COIFFURE FRANCOIS

Other related companies as COIFFURE MARINA: WEISHAUPT NV | Alpina Grills NV | VCLB CENTRUM | RUDI VERMEIREN | COIFFURE FRANCOIS

COIFFURE MARINA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MARINA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08602539062. Het bedrijf COIFFURE MARINA bevindt zich op het adres: RUE LAMARCK 111; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE MARINA is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MARINA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MARINA, openstaande posities, locatie van COIFFURE MARINA op de kaart.

COIFFURE MARINA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MARINA, company assigned to the tax number BE08602539062. The company COIFFURE MARINA is located at the address: RUE LAMARCK 111; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE MARINA is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MARINA is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MARINA, open positions, location of COIFFURE MARINA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MARINA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MARINA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MARINA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MARINA, employees, financial statistics.