COIFFURE MARIE-PAULE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • COIFFURE MARIE-PAULE
Private companiesMiscellaneous Retail • COIFFURE MARIE-PAULE

Contactgegevens COIFFURE MARIE-PAULE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MARIE-PAULE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MARIE-PAULE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANNUITSTEENWEG 85; 3400; LANDEN, België

Telefoon (phone): 11882530 (+32-11882530) 11882530 (+32-11882530)

Fax (fax): +32 (53) 788-38-73 +32 (53) 788-38-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MARIE-PAULE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MARIE-PAULE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MARIE-PAULE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MARIE-PAULE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MARIE-PAULE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MARIE-PAULE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MARIE-PAULE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MARIE-PAULE
Products information COIFFURE MARIE-PAULE

BTW identificatienummer (tax): BE03022857666
Ondernemingsnummer: 7133666992
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MARIE-PAULE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MARIE-PAULE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MARIE-PAULE
Addition kinds of activities for COIFFURE MARIE-PAULE

17990702. Parkeren onderhoud | Parking lot maintenance
20320212. Tamales: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tamales: packaged in cans, jars, etc.
20370200. Fruitsappen | Fruit juices
21319900. Kauw- en rooktabak, niet | Chewing and smoking tobacco, nec
27910104. Typografische samenstelling, voor de drukkerij | Typographic composition, for the printing trade
32290107. Vazen, glas | Vases, glass

Werken bij COIFFURE MARIE-PAULE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MARIE-PAULE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MARIE-PAULE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MARIE-PAULE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • VERTEGENWOORDIGER meubelhandel/decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de meubelbbranche - decoratiebranche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geschenkartikelen en gebruiksartikelen alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

  • Nagelstylist(e) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: VANHASSEL ESTELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verwelkomt de klant en geeft advies. Je plaatst een set gelnagels maximum op een uurtje tijd.

  • Flexijob voor toogbediening WEEKEND (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Café Galgenhuis

    Type: Flexijob

    Wij zoeken flexijobbers voor het weekend! U hebt ervaring. U kan vlot pinten tappen en ook uitschenken vanuit fles. Tevens staat u in voor een goede toogwerking: lege bakken stockeren, leeggoed sorteren, toog aanvullen, opruimen, glazen afwassen en afdrogen,... U kan bovendien in 1 wip een vat vervangen. U bent stressbestendig & stelt klanttevredenheid als prioriteit.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MARIE-PAULE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MARIE-PAULE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MARIE-PAULE. Laat een reactie achter voor COIFFURE MARIE-PAULE. COIFFURE MARIE-PAULE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MARIE-PAULE. Leave a respond for COIFFURE MARIE-PAULE. COIFFURE MARIE-PAULE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MARIE-PAULE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MARIE-PAULE
Location of COIFFURE MARIE-PAULE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MARIE-PAULE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MARIE-PAULE COIFFURE MARIE-PAULE: Daubresse Ets | V.C. INST.HESBAYE CRISN?E | MYRIAM DE PRINS | H. MANSION | Fabritius

Other related companies as COIFFURE MARIE-PAULE: Daubresse Ets | V.C. INST.HESBAYE CRISN?E | MYRIAM DE PRINS | H. MANSION | Fabritius

COIFFURE MARIE-PAULE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MARIE-PAULE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03022857666. Het bedrijf COIFFURE MARIE-PAULE bevindt zich op het adres: HANNUITSTEENWEG 85; 3400; LANDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE MARIE-PAULE is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MARIE-PAULE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MARIE-PAULE, openstaande posities, locatie van COIFFURE MARIE-PAULE op de kaart.

COIFFURE MARIE-PAULE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MARIE-PAULE, company assigned to the tax number BE03022857666. The company COIFFURE MARIE-PAULE is located at the address: HANNUITSTEENWEG 85; 3400; LANDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE MARIE-PAULE is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MARIE-PAULE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MARIE-PAULE, open positions, location of COIFFURE MARIE-PAULE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MARIE-PAULE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MARIE-PAULE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MARIE-PAULE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MARIE-PAULE, employees, financial statistics.