FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA

Contactgegevens FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): D'Herbouvillekaai 100 2020 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-44-92-06 32-32-44-92-06

Fax (fax): 32-32-44-92-02 32-32-44-92-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA
Products information FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA

BTW identificatienummer (tax): BE06244323730
Ondernemingsnummer: 5900177001
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Petroleum fuels and additives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA
(Get full report from official database of BE for FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA
Addition kinds of activities for FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA

109999. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
872100. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
50649911. Stofzuigers, niet inbegrepen | Vacuum cleaners, nec
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering
95110200. Afvalbeheerbureaus | Waste management agencies

Werken bij FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator dagploeg m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator voor een bedrijf in de houtsector. Je taak bestaat uit het omstellen, instellen van de machine maar je doet ook de kwaliteitscontrole van het hout.

  • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Customer service representative (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Uw takenpakket zal bestaan uit onderstaande verantwoordelijkheden. Verantwoordelijk voor uw eigen klantenportefeuille Organiseren van de volledige workflow Orders, formulieren, aanvragen verwerken Communicatie en coördinatie met interne departmenten en externe services

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Schoonmaak van particuliere woningen

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA in sociale netwerken
Look for responds of FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA. Laat een reactie achter voor FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA. FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA. Leave a respond for FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA. FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA op de google maps. Adres en contacten FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA
Location of FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA on the google maps. Address and contacts of FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA: NAVICO | C.S.T. | GAILLY MARCEL | Lange | Motohandel Wauters

Other related companies as FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA: NAVICO | C.S.T. | GAILLY MARCEL | Lange | Motohandel Wauters

FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06244323730. Het bedrijf FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA bevindt zich op het adres: D'Herbouvillekaai 100 2020 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Petroleum fuels and additives. Producten gemaakt in FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA, openstaande posities, locatie van FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA op de kaart.

FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA is a company, that was registered 2005 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA, company assigned to the tax number BE06244323730. The company FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA is located at the address: D'Herbouvillekaai 100 2020 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Petroleum fuels and additives. Products created in FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA were not found.
The main activity of FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA is not available. You also can look at reviews of FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA, open positions, location of FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSTERNA DISTRIBUTION COMPANY SA, employees, financial statistics.