COIFFURE MARIE-FRANCE

Contactgegevens COIFFURE MARIE-FRANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MARIE-FRANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MARIE-FRANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PASTORALE 5BA; 7711; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56487379 (+32-56487379) 56487379 (+32-56487379)

Fax (fax): +32 (67) 977-43-54 +32 (67) 977-43-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MARIE-FRANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MARIE-FRANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MARIE-FRANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MARIE-FRANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MARIE-FRANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MARIE-FRANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MARIE-FRANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MARIE-FRANCE
Products information COIFFURE MARIE-FRANCE

BTW identificatienummer (tax): BE08864837646
Ondernemingsnummer: 6689270019
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MARIE-FRANCE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MARIE-FRANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MARIE-FRANCE
Addition kinds of activities for COIFFURE MARIE-FRANCE

306914. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
805100. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
20919900. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
22110800. Sheers en andere dunne, lichte stoffen: katoen | Sheers and other thin, lightweight fabrics: cotton
25110602. Console tafels: hout | Console tables: wood
30699923. Strapping, rubber | Strapping, rubber
32599903. Muurbehandeling, klei | Wall coping, clay
50320504. Betonmengsels | Concrete mixtures
89990303. Ghost schrijven | Ghost writing

Werken bij COIFFURE MARIE-FRANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MARIE-FRANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MARIE-FRANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MARIE-FRANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • 4 Toolmaker mold maintenance & shuttling M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het onderhouden, herstellen en optimaliseren van matrijzen om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdelingen in België en Europa. - Je onderhoudt en zorgt voor de revisie van matrijzen na productie. - Dit betekent dat je instaat voor het onderhouden, demonteren en repareren van matrijzen. - Voor de mold shuttling bereid je matrijzen voor. - Je bereidt nieuwe matrijzen voor om te testen of te produceren - Je doet een interventie in de productie voor het oplossen van problemen aan matrijzen. - Je evalueert moldproblemen samen met de teamcoördinator en de werkvoorbereider. - Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen.

  • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • technieker / ingenieur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * (preventief) onderhoud van het machinepark * opsporen fouten, storingen en defecten * oplossen technische, kwaliteits- en productieproblemen * installatie van nieuwe machines en uitvoeren van verbeteringen aan bestaande machines en installaties * actief meedenken en meewerken aan de optimalisatie van het productieproces

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • Onderhoudstechnieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot uw taken behoren: U maakt deel uit van een multifunctioneel productieteam U bent verantwoordelijk voor een goede werking de machines en het proces U bent ook verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud aan de verschillende machines U verhelpt verschillende storingen U denkt mee over verbeteringen aan machines en mogelijkheden om te investeren in nieuwe machines of procesverbeteringen U werkt voornamelijk in dagdienst, maar men verwacht enige flexibiliteit om te werken in 2-ploegen en het onderhoud vindt regelmatig plaats op zaterdag

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MARIE-FRANCE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MARIE-FRANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MARIE-FRANCE. Laat een reactie achter voor COIFFURE MARIE-FRANCE. COIFFURE MARIE-FRANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MARIE-FRANCE. Leave a respond for COIFFURE MARIE-FRANCE. COIFFURE MARIE-FRANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MARIE-FRANCE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MARIE-FRANCE
Location of COIFFURE MARIE-FRANCE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MARIE-FRANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MARIE-FRANCE COIFFURE MARIE-FRANCE: FLJ. DECKERS & ZN BVBA | WATERSKISCHOOL DE LEEUWERIK | Katrien | VID?O-K7 | Huybrechts I

Other related companies as COIFFURE MARIE-FRANCE: FLJ. DECKERS & ZN BVBA | WATERSKISCHOOL DE LEEUWERIK | Katrien | VID?O-K7 | Huybrechts I

COIFFURE MARIE-FRANCE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MARIE-FRANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08864837646. Het bedrijf COIFFURE MARIE-FRANCE bevindt zich op het adres: RUE PASTORALE 5BA; 7711; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE MARIE-FRANCE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MARIE-FRANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MARIE-FRANCE, openstaande posities, locatie van COIFFURE MARIE-FRANCE op de kaart.

COIFFURE MARIE-FRANCE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MARIE-FRANCE, company assigned to the tax number BE08864837646. The company COIFFURE MARIE-FRANCE is located at the address: RUE PASTORALE 5BA; 7711; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE MARIE-FRANCE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MARIE-FRANCE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MARIE-FRANCE, open positions, location of COIFFURE MARIE-FRANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MARIE-FRANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MARIE-FRANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MARIE-FRANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MARIE-FRANCE, employees, financial statistics.