COIFFURE MARIANNE

Contactgegevens COIFFURE MARIANNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MARIANNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MARIANNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STAPSTRAAT 37; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52448725 (+32-52448725) 52448725 (+32-52448725)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MARIANNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MARIANNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MARIANNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MARIANNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MARIANNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MARIANNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MARIANNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MARIANNE
Products information COIFFURE MARIANNE

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MARIANNE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MARIANNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MARIANNE
Addition kinds of activities for COIFFURE MARIANNE

263102. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
20260100. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
20959905. Oploskoffie | Instant coffee
22730102. Auto vloerbedekking, behalve rubber of plastic | Automobile floor coverings, except rubber or plastic
34430507. Reactorbevestigingsschepen, metalen plaat | Reactor containment vessels, metal plate
37130214. Van lichamen | Van bodies
75490102. Inspectie en diagnostische dienstverlening, automotive | Inspection and diagnostic service, automotive
79299902. Actrice | Actress

Werken bij COIFFURE MARIANNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MARIANNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MARIANNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MARIANNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • RUITENWASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Tielt zoeken wij een voltijds ruitenwasser. Je werkt op verplaatsing en vertrekt telkens van aan het bedrijf, dit alleen of in een team van 2.

  • MONTEUR (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een leerrijke job als monteur? Je komt terecht bij een innoverend bedrijf in Duffel en werkt in vaste dag uren. Omwille van hun voortdurende groei zijn ze op zoek naar versterking om hun team bij te staan. Als monteur bestaat je taak uit het reviseren van takelmotoren: Dit start bij het demonteren Inspectie van alle onderdelen Vervangen van versleten onderdelen Monteren van gereviseerde takelmotor

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

  • Freelance HR consultant (M/V) regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: LET'SGOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Warm zakelijk, da’s werken vanuit je passie voor mensen, en alles in functie van de klant/kandidaat Indien jij sterke ideeën hebt over het optimaliseren van HR-processen op KMO- niveau … een zeer sterk empatisch denkvermogen bezit … en ervaring hebt alsook specialist bent in één of ander HR domein … dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste advertentie van je carrière! Je adviseert en ondersteunt de groei en andere KMO's in de implementatie van HR-strategieën en/of processen: reward, performance, learning & development, recruitment, talent, verzuim, competentiebeleid... Je zorgt voor de nodige begeleiding en ontwikkeling bij het uitvoeren van deze processen. Je staat in voor de opvolging, begeleiding en uitvoering van deze processen. Je begeleidt bedrijfsleiders en andere leidinggevenden in de context van het opvolgen van individuen, en neemt zo nodig en in afspraak zelf actie. Je bewaart het overzicht om snel nieuwe uitdagingen te identificeren. Neem enkele minuten van je tijd en beslis dan of jij de persoon bent die zich wil vastbijten en ondersteuning bieden in uw specialisatie van HR-projecten Ben jij dynamisch en gedreven genoeg en wil jij verantwoordelijk zijn voor het welslagen van deze HR-projecten? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Het is een pluspunt als je ook inzetbaar bent in verschilldende domeinen maar is geen noodzaak. Wij moedigen ook personen van 45+ aan te solliciteren. We kijken uit naar uw reactie. Beschikbaarheid en timing uitvoeren opdrachten bespreekbaar. Uitzendkantoren gelieve zich te onthouden.

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MARIANNE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MARIANNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MARIANNE. Laat een reactie achter voor COIFFURE MARIANNE. COIFFURE MARIANNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MARIANNE. Leave a respond for COIFFURE MARIANNE. COIFFURE MARIANNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MARIANNE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MARIANNE
Location of COIFFURE MARIANNE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MARIANNE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MARIANNE COIFFURE MARIANNE: MARCEL LAMBAERTS | R.D.W. | A EN D NAENEN | GARAGE TRANSITAL | DATRA

Other related companies as COIFFURE MARIANNE: MARCEL LAMBAERTS | R.D.W. | A EN D NAENEN | GARAGE TRANSITAL | DATRA

COIFFURE MARIANNE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MARIANNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf COIFFURE MARIANNE bevindt zich op het adres: STAPSTRAAT 37; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE MARIANNE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MARIANNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MARIANNE, openstaande posities, locatie van COIFFURE MARIANNE op de kaart.

COIFFURE MARIANNE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MARIANNE, company assigned to the tax number BE06072662353. The company COIFFURE MARIANNE is located at the address: STAPSTRAAT 37; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE MARIANNE is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MARIANNE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MARIANNE, open positions, location of COIFFURE MARIANNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MARIANNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MARIANNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MARIANNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MARIANNE, employees, financial statistics.