A EN D NAENEN

Contactgegevens A EN D NAENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A EN D NAENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A EN D NAENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LISPERSTEENWEG 73; 2530; BOECHOUT, België

Telefoon (phone): 34553516 (+32-34553516) 34553516 (+32-34553516)

Fax (fax): +32 (59) 407-40-65 +32 (59) 407-40-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A EN D NAENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A EN D NAENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A EN D NAENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A EN D NAENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A EN D NAENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A EN D NAENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A EN D NAENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A EN D NAENEN
Products information A EN D NAENEN

BTW identificatienummer (tax): BE04346160888
Ondernemingsnummer: 1709167480
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in A EN D NAENEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A EN D NAENEN
(Get full report from official database of BE for A EN D NAENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A EN D NAENEN
Addition kinds of activities for A EN D NAENEN

799301. Muziekmachines | Music machines
23390104. Sjaals, kappen, hoofdbanden, etc .: vrouwen | Scarves, hoods, headbands, etc.: women's
26719902. Papier, bekleed of gelamineerd voor verpakking | Paper, coated or laminated for packaging
33990106. Zilver poeder | Silver powder
34979909. Zilveren folie of blad | Silver foil or leaf
35420100. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
37110100. Auto-assemblage, met inbegrip van speciale auto's | Automobile assembly, including specialty automobiles
51319903. Vlaggen en banners | Flags and banners

Werken bij A EN D NAENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A EN D NAENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A EN D NAENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A EN D NAENEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende binnendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt zowel contact op met particulieren als met bedrijven. - Je stelt telefonisch producten en/of diensten voor aan potentiële klanten. - Je bespreekt nieuwe campagnes met bestaande klanten. - Je voert enquê;tes uit. - Je plant afspreken in voor de vertegenwoordigers op de baan. - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren.

  • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

  • Handige student herfstvakantie (ROESBRUGGE-HARINGE)

    Regio: ROESBRUGGE-HARINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Roesbrugge zoeken we naar een handige student. Deze klant zal een atelier inrichten en zoekt hierbij hulp. Je helpt bij het schilderen van de muren van het gebouw, plaatsen van rekken,...

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • huishoudhulp (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PWA-DICO HERK-DE-STAD

    Type: Vaste Job

    Poetsen bij mensen thuis onder het dienstenchequessysteem.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van A EN D NAENEN in sociale netwerken
Look for responds of A EN D NAENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A EN D NAENEN. Laat een reactie achter voor A EN D NAENEN. A EN D NAENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A EN D NAENEN. Leave a respond for A EN D NAENEN. A EN D NAENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A EN D NAENEN op de google maps. Adres en contacten A EN D NAENEN
Location of A EN D NAENEN on the google maps. Address and contacts of A EN D NAENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come A EN D NAENEN A EN D NAENEN: FRANS TANGHE | RENE NOELMANS | B.T.V.A. | De Backer & Co | NEUROTRONIC

Other related companies as A EN D NAENEN: FRANS TANGHE | RENE NOELMANS | B.T.V.A. | De Backer & Co | NEUROTRONIC

A EN D NAENEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A EN D NAENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04346160888. Het bedrijf A EN D NAENEN bevindt zich op het adres: LISPERSTEENWEG 73; 2530; BOECHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in A EN D NAENEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A EN D NAENEN is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A EN D NAENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A EN D NAENEN, openstaande posities, locatie van A EN D NAENEN op de kaart.

A EN D NAENEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is A EN D NAENEN, company assigned to the tax number BE04346160888. The company A EN D NAENEN is located at the address: LISPERSTEENWEG 73; 2530; BOECHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Groententeelt. Products created in A EN D NAENEN were not found.
The main activity of A EN D NAENEN is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A EN D NAENEN is not available. You also can look at reviews of A EN D NAENEN, open positions, location of A EN D NAENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A EN D NAENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A EN D NAENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A EN D NAENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A EN D NAENEN, employees, financial statistics.