FLSIGMA COATING DECO BELUX NV

Contactgegevens FLSIGMA COATING DECO BELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSIGMA COATING DECO BELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSIGMA COATING DECO BELUX NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Genkersteenweg 311 3500 Hasselt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-26-33-33 32-11-26-33-33

Fax (fax): 32-11-27-87-00 32-11-27-87-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSIGMA COATING DECO BELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSIGMA COATING DECO BELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSIGMA COATING DECO BELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSIGMA COATING DECO BELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSIGMA COATING DECO BELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSIGMA COATING DECO BELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSIGMA COATING DECO BELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSIGMA COATING DECO BELUX NV
Products information FLSIGMA COATING DECO BELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE03906158447
Ondernemingsnummer: 9722045898
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLSIGMA COATING DECO BELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paints and varnishes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSIGMA COATING DECO BELUX NV
(Get full report from official database of BE for FLSIGMA COATING DECO BELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSIGMA COATING DECO BELUX NV
Addition kinds of activities for FLSIGMA COATING DECO BELUX NV

941100. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs
39990300. Veren en veerproducten | Feathers and feather products
39991202. Knoppen: rood kruis, unie, identificatie | Buttons: red cross, union, identification
50750111. Ventilatieapparatuur en benodigdheden | Ventilating equipment and supplies
59420000. Boekwinkels | Book stores
73810000. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services

Werken bij FLSIGMA COATING DECO BELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSIGMA COATING DECO BELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSIGMA COATING DECO BELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSIGMA COATING DECO BELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Verkoper (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken verkoopspersoneel voor een winkelketen in groot-Aalst. babyartikelen, computers, tuinmeubelen, schrijf- en schoolgerief, decoratie, .... Aanvullen van artikelen, kassa, prijzen van artikelen, helpen van klanten, voorraadbeheer, enz....

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

  • Student frituur M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • Winkelmedewerker Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor aanvullen van de winkel en kassawerk Interesse? Solliciteer dan nu! 

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

Zoek naar antwoorden van FLSIGMA COATING DECO BELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSIGMA COATING DECO BELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSIGMA COATING DECO BELUX NV. Laat een reactie achter voor FLSIGMA COATING DECO BELUX NV. FLSIGMA COATING DECO BELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSIGMA COATING DECO BELUX NV. Leave a respond for FLSIGMA COATING DECO BELUX NV. FLSIGMA COATING DECO BELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSIGMA COATING DECO BELUX NV op de google maps. Adres en contacten FLSIGMA COATING DECO BELUX NV
Location of FLSIGMA COATING DECO BELUX NV on the google maps. Address and contacts of FLSIGMA COATING DECO BELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSIGMA COATING DECO BELUX NV FLSIGMA COATING DECO BELUX NV: A. DK. MOVES | ANDR? DE ROO | FRANKY LENOIR | Van Bosstraeten B | ANNE ANCIA

Other related companies as FLSIGMA COATING DECO BELUX NV: A. DK. MOVES | ANDR? DE ROO | FRANKY LENOIR | Van Bosstraeten B | ANNE ANCIA

FLSIGMA COATING DECO BELUX NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSIGMA COATING DECO BELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03906158447. Het bedrijf FLSIGMA COATING DECO BELUX NV bevindt zich op het adres: Genkersteenweg 311 3500 Hasselt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Paints and varnishes. Producten gemaakt in FLSIGMA COATING DECO BELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSIGMA COATING DECO BELUX NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSIGMA COATING DECO BELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSIGMA COATING DECO BELUX NV, openstaande posities, locatie van FLSIGMA COATING DECO BELUX NV op de kaart.

FLSIGMA COATING DECO BELUX NV is a company, that was registered 2002 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is FLSIGMA COATING DECO BELUX NV, company assigned to the tax number BE03906158447. The company FLSIGMA COATING DECO BELUX NV is located at the address: Genkersteenweg 311 3500 Hasselt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Paints and varnishes. Products created in FLSIGMA COATING DECO BELUX NV were not found.
The main activity of FLSIGMA COATING DECO BELUX NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSIGMA COATING DECO BELUX NV is not available. You also can look at reviews of FLSIGMA COATING DECO BELUX NV, open positions, location of FLSIGMA COATING DECO BELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSIGMA COATING DECO BELUX NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSIGMA COATING DECO BELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSIGMA COATING DECO BELUX NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSIGMA COATING DECO BELUX NV, employees, financial statistics.